Effektiv ledarskap med Nicklas vid rodret på en framgångsrik dag

Effektiv ledarskap med Nicklas vid rodret på en framgångsrik dag

Vardag

Idag har jag en titel som låter proffsigare än vad jag är, "Effektiv ledarskap med Nicklas vid rodret på en framgångsrik dag". Men låt mig vara ärlig, det var mer av en komisk dag än en riktig framgångssaga. Jag fick nämligen prova på att leda en grupp daglig verksamhetare, och det var verkligen roligt och lite kaotiskt på samma gång. Men jag tror att jag lyckades hålla alla ombord och i rätt riktning, och det är väl det viktigaste, eller hur? Jag brukar spela lite "dummare" än jag egentligen är, för att undvika att folk ställer dumma frågor till mig eller för att inte skapa en bild av att jag inte klarar av vissa uppgifter. Den metoden sparar mig både energi och tid i praktiken. Samtidigt vill jag betona att jag har kunskap och kompetens att ta ledarskapet och ta ansvar vid behov, men för ca 270:- per månad så är det inte ofta jag tar rodret.

Haha, min hjärna spelar mig ofta spratt och undrar varför dagen är "så bra" och om "allt verkligen står rätt till". Men idag fick jag faktiskt överhanden och vann över min hjärna. Även om jag har möjlighet att spela med andra, föredrar jag oftast att spela "single player" och det är så jag vill att mitt liv ska utformas efter.

Men oavsett om jag spelar ensam eller tillsammans med andra så är det viktigt att ha roligt och njuta av spelet. Nu är det dags för mig att avsluta för idag, men jag hoppas att ni alla tar hand om er och varandra så hörs vi igen på torsdag! ❤️

Vanligtvis brukar jag bara publicera inlägg på måndagar och torsdagar, men idag har varit en fantastisk dag för mig. Jag fick faktiskt möjlighet att visa upp mina förmågor på jobbet, vilket ledde till en känsla av framgång och gjorde min dag lite extra bra. Det är ovanligt för mig att inte känna mig ledsen eller nere, så det var en läskig men ändå positiv känsla.

Nu är det dags för mig att avsluta för idag. Jag är glad över att ha fått dela med mig av min dag med er och jag hoppas att ni har haft en bra dag också. Oavsett hur er dag har varit, så vill jag påminna er om att vara rädda om er och ta hand om er själva. Vi ses igen på torsdag, kära vänner! ❤️


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.