Från en bra start till en katastrofal avslutning - En dag att minnas

Från en bra start till en katastrofal avslutning - En dag att minnas

Vardag

Tjena mors!

Idag har jag vart och gymmet på morgon kvisten från 06:20 till 07:40 (80 min) jag är imponerad av mig själv ibland. Haha.

Jag tog i akt att spana in mina ben och shit dom ser ut som en ko som har tränat 24/7 non-stop.  Muskler byggs fortare där än på armarna. Jag är stört imponerande av mina resultat.

Jag har presterat bra på jobbet, men jag har känt mig nere och tappat förtroendet för min arbetsplatsen. Men jag arbetar på att återfå min inre frid. Kanske kan en kopp kaffe hjälpa mig att koppla av? Inte ens Idun hjälper mig för tillfället, då har mitt mående gått ner långt.

Ja ja man får väl bita i äpplet och göra det mesta man kan för att inte falla ner i ett mörkare hål!

Jag ska jobba imorgon också men kommer säga att jag inte vill gå postrundan eller gå och hämta post utan jag vill bara vara på plats i våran lokal och göra arbeten på bottenvåningen, idag är en riktigt sur dag och jag vill inte göra saker som minskar min "tro på mig på jobbet" Nej så lite så som möjligt för att bygga upp ett förtroende igen.

Jag vill inte ha mer problem med min arbetsplats och väljer därefter att inte gå in i detalj vad som har hänt, ha gärna respekt för det, tack!

Jag orkar inte skriva  mer desvärre,  jag har en skitdag på  mina axlar  och  jag kan inte formulera mig snällt om  jag fortsätter  inlägget.  Ha en fin dag  och var rädda  om er ❤


Nicklas Fox

Nicklas är en 30-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.