En härlig helg med Jasmine och mina insikter om livet

En härlig helg med Jasmine och mina insikter om livet

Vardag

Hejsan!
Jag har haft den äran att ha min underbara flickvän Jasmine på besök och vi har haft några fantastiska dagar tillsammans. Vi har njutit av god mat, tittat på TV och spelat spel ihop. Även om det är sorgligt att hon ska åka hem imorgon, är jag tacksam för den tid vi har haft och ser fram emot att ses igen snart!

Jag och Jasmine har fastnat för en serie på Apple TV som heter "Shrinking" med Jason Segel i huvudrollen. Han spelar en ensamstående pappa som jobbar som psykolog och försöker balansera sitt arbete och sitt föräldraskap, vilket inte alltid går så smidigt. Serien är riktigt rolig och jag kan starkt rekommendera den. Jasmine och jag skrattar nästan varje minut av varje avsnitt.

Just ja! Acke du är söt men lite pantad på ett bra sätt dock ❤️

Jag har återigen kommit till insikt att mitt liv är betydligt bättre nu än det var mellan 2019 och 2023. Jag vill tacka Jasmine och min mamma för deras stöd, men jag måste också ge mig själv en stor del av äran då jag har gjort en stor insats för att förbättra mitt liv. Jag skulle vilja skryta lite och säga att jag har lyckats förbättra mitt liv till 70% på egen hand. Jag minns att under 2019 och ett år framåt tog jag dagligen 7-8 lugnande tabletter för att försöka hantera min ångest. Detta ledde till negativa konsekvenser och ökad ångest istället för att hjälpa mig.

Jag har insett att livet inte handlar om att ha en stor grupp av vänner, utan att man kan klara sig bra med bekanta, flickvän och familj. Att sträva efter en stor följarskara är inte särskilt viktigt för mig då det kan leda till andra problem och bekymmer. Jag är i slutändan mycket lyckligare nu än förut och mitt liv har vänt till en helt ny nivå och jag är ja... gladare än vanligt.

Jag trivs på min dagliga arbetsplats, även om det ibland kan vara kaotiskt och inte allt går smidigt. Jag arbetar på en daglig verksamhet där vi hjälper kommunanställda att sköta sin kommunikation genom brevleveranser. Trots de utmaningar jag stöter på i mitt arbete, känner jag att jag har ett syfte att sträva efter och att mitt arbete är meningsfullt. Genom de brev vi levererar hjälper jag till att underlätta kommunikationen för andra människor, och det ger mig en känsla av glädje och tillfredsställelse.

Står Fox också ;)

Jag kan också tillägga att även om jag fortfarande är långt ifrån min drömvikt, har jag märkt att mitt ansikte har blivit lite smalare. Detta har gett mig mer glädje och jag har börjat lägga mindre vikt på min vikt och istället börjat fokusera på att träna på gymmet för att förbättra min kondition och muskelstyrka, på ett hälsosamt och hållbart sätt.

Jag tror på att jag är en värdefull person och jag är medveten om att jag kan vara både hatad och älskad av olika människor. Jag ser det som en del av livet och accepterar att det är omöjligt att vara omtyckt av alla. Istället trivs jag med att ha en mix av känslor kring mig själv från olika personer, vilket jag tror är en sund inställning att ha.

Tänk om alla bara skulle älska mig - det skulle inte kännas rätt. Det är naturligt att inte alla tycker om en, och det är en del av livets utmaningar att hantera och acceptera det. Jag försöker fokusera på de positiva relationer jag har, och det är viktigare för mig att ha äkta och meningsfulla förhållanden med människor än att vara omtyckt av alla.

Med det sagt så sätter jag punkt för dagens inlägg och ska spendera min tid med min underbara flickvän. Jag tänker störa henne medan hon ritar en blomma eller något sånt - hahahah! Ni får ha en fantastisk måndag och kom ihåg att ni alla är älskade och uppskattade av vänner, bekanta, partner, familj eller andra som står er nära. ❤️


Nicklas Fox

Nicklas är en 30-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.