En vecka med motgångar, men också med hopp och stöd från nära och kära.

En vecka med motgångar, men också med hopp och stöd från nära och kära.


Hjälp vad jag är slut som människa!

Efter att ha tränat på gymmet känner jag mig mentalt trött. Trots att jag är glad över de resultat jag har uppnått genom min träning, känner jag att jag behöver vila och återhämta mig. Just nu mår jag väldigt dåligt psykiskt på grund av händelser på jobbet och runt omkring mig. Även om jag fortfarande klarar av att utföra mitt arbete, känner jag mig utanför och paranoid eftersom jag tror att alla på min arbetsplats är arga på mig. Detta påverkar mitt humör och andra runt omkring mig, så jag måste vara försiktig med hur jag uttrycker mig och se till att inte låta min frustration gå ut över någon annan i min närhet.

Försöker hålla humöret uppe ändå!

Men utöver det så har det ändå vart en lyckad vecka då jag hunnit med att träna både måndag & idag, tränar för övrigt tre gånger i veckan. Jag har även invigt mina nya träningskläder från Lager 157 och min nya tröja som ni ser på bilden och är väldigt nöjd. Har även idag haft möte ang en lokal för föreningslivet och jobbar flitigt med att försöka ordna upp så att alla pusselbitar faller på plats och vi kan börja planeringen av aktiviteter igen. Jag upplever att föreningslivet är en plats där jag känner mig välkommen och där mina idéer och tankar accepteras utan att dömas. Därför är jag extra engagerad i att stödja och kämpa för föreningslivet.

Men resten av veckan kommer enbart handla om jobb och försöka ta det så lugnt som det bara går och försöka tänka positivt! Imorgon så är det bara två dagar innan helg och jag tror aldrig jag sett fram emot helgen så mycket som just nu, bara slippa alla och fokusera på mig själv med tv-serier som typ The Orville som jag fastnat för rejält! Kommer såklart vara aktiv på sociala medier och prata med min flickvän Jasmine, ni vet vardags Svensson haha.

I maj så kommer jag äntligen åka ifrån Nynäshamn och ner till Danmark för att hälsa på familjen och jag brukar inte vara så taggad när det kommer till resor pga av min fobi mot tåg och buss men jag ser verkligen fram emot att komma ifrån Nynäshamn kommun och se något annat. Tillbaks till mina rötter om man nu kan formulera det sådant 🇩🇰. Håller förnärvande på att kolla efter gym så jag inte missar mina dagar, vill jag komma i form så får man hålla igång även på semestern.

Livet tar emellan åt vändningar som man inte kan tro och även fast allt är skit på jobbet och allt annat runt om kring mig har jag fortfarande hoppet kvar och får mycket hjälp av både mamma & Jasmine vilket jag uppskattar rejält! Den goda humöret brukar oftast komma tillbaka men kan inte svara på när men jag hoppas i alla fall måendet är tillbaka om ca en till två månader. Jag hoppas innerligt att ni har en fantastisk dag och att ni är rädda om varandra trots svårigheterna i vårt lilla land!

Allting gott
//Fox


Nicklas Fox

Nicklas är en 30-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.