Ett fullständigt magiskt kaos

Ett fullständigt magiskt kaos

Vardag

Ett fullständigt magiskt kaos

I fredags den 17 Nov 2023 var jag och min mor på Hotell Rival för att se Bo Kaspers Orkester. Det var en fullständigt magisk upplevelse, även om Bo Sundström hade lite problem med halsen. Bandet lyckades ändå få med publiken och bjöd på fantastisk humor under spelningen.

Jag har länge lyssnat på Bo Kaspers Orkester, men det här var första gången jag såg dem live. Wow, vilken upplevelse! Vi satt längst fram vid scenen, och basen var så hög att stolarna vibrerade. Det påminde mig om ungdomens dagar, fast med en tvättmaskin på högt program! Skämt åsido!

De spelade en rad olika låtar från deras nya album "Landet vi ärvde". När jag förstod innebörden av albumet och låten med samma namn, öppnades mina ögon för det nya albumet. Det är en fin skiva med tankeväckande texter. Jag tolkar texten som att vi ska vara glada och vaka över planeten vi delar med alla andra varelser.

Bild
© Nicklas Östling - 17/11-2023 Hotell Rival

Konserten pågick från klockan 19:30 till ca 21:40, vilket var en av de längre konserterna jag har varit på. Tiden gick snabbt när man var fokuserad på musiken och glädjen istället för klockan. Jag kom hem, och mamma kom hem innan klockan slog 23:55. Jag somnade sött efter 00:20, vilket störde min dygnsrytm en aning, men det var helt klart värt det! Jag har ändå hela söndagen på mig att rätta till dygnsrytmen.

Bo Kaspers Orkester på Hotell Rival 2023 - I samma bil

Det var en magisk upplevelse, och jag rekommenderar starkt att se Bo Kaspers Orkester live om du får chansen. Det finns bra restauranger i närheten av Hotell Rival. Vi åt på en indisk restaurang, och det var supergott. Inne på Rival finns också en pub/restaurang om du vill ha lite lyxigare men dyrare mat. Vi beställde endast ett glas öl från restaurangen inne på Rival, och det kostade 59 kr, även om det serverades i vinglas, vilket var lite underligt.

Mor och jag innan starten!

Nu har jag bara en konsert kvar nästa år, och det är STAR WARS: RETURN OF THE JEDI LIVE IN CONCERT, och jag ser verkligen fram emot det! Jag älskar musik, och när filmmusik eller bra band spelar är jag alltid på!

💭 Reflektioner och Tankar

Bo Sundström delade med sig av sin barndomshistoria, där hans mamma arbetade i gruvorna och att Sverige gjort framsteg, inklusive förbättrade arbetsvillkor och ökad jämställdhet, i jämförelse med hur det var för 70-90 år sedan.

Möjligheten att uppleva ett "perfekt" Sverige under min livstid är kanske osannolik, men jag strävar ändå efter att göra varje dag unik och påverka positivt i de områden där det fortfarande finns utmaningar att övervinna.

🦊 Tips från Foxen

I samband med Bo Kaspers Orkester rekommenderar jag deras nya låt "Landet vi ärvde". Mitt tips är att verkligen lyssna på texten och njut!

Jag rekommenderar också att du hittar biljetter redan nu. Jag har inget samarbete med Bo Kaspers Orkester, utan jag är bara ett megafan!

Bo Kaspers Orkester-In Concert
Bo Kaspers Orkester tillbaka med ny show på Hotell Rival i Stockholm under hösten 2023

Slutord

Jag vill återigen passa på att tacka er för att ni tagit er tid att läsa mitt lilla inlägg och önskar er en fortsatt trevlig söndag ❤️🦊


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.