En ny politisk verklighet: Vårt framtida samspel i vänskapen

En ny politisk verklighet: Vårt framtida samspel i vänskapen

Övrigt

Jag har länge dragit mig från att prata öppet om min nuvarande politiska ställning då jag har många Facebook vänner som kommer klanka på mig eller säga att jag har fel utan att ens läsa innehållet av detta inlägg när det publiceras.

Men jag ska varken känna skuld eller få hat för att jag släppt min gamla bild av politiska spelet och bytt sida. Ni får med all den rätt ni vill tänka att "jag är en svikare eller jag är oren, eller vad som än kommer i upp i era huvuden när ni läser detta!" men håll det för er själva, TACK!

Jag vill vara tydlig och det gäller egentligen för alla som bytt parti nån gång i tiden att bara för man bytt parti betyder det INTE att man delar alla frågor det nya partiet bedriver och man står lite oenig i vissa frågor. Detta kanske är svårt för vissa av er att greppa men jag kommer alltid ha socialdemokratiskt blod inom mig ovasett, det är en del av min historia och vi kan inte fly från det förflutna än hur snabbt vi springer!

Jag har verkligen inget emot något parti och heller inget emot Socialdemokraterna utan det som har hänt är att min politiska syn har förändras och därmed att jag bytte parti. Sen vill jag tillägga att jag inte är politiskt aktiv på något sätt utan jag vill vara en del av gemenskapen, så för att förenkla det är jag stödmedlem.

Vad händer nu? Från eran sida?

Jag har en hel del socialdemokratiska vänner som kommer säkerligen läsa detta och tänka något i stil med "Tar bort den där jäkla blå nissen från min facebook" och det gör mig inte så mycket egentligen utan för mig handlar det om respekt oavsett vilken parti tillhörelse vi har, jag respekterar fortfarande mina röda kamrater oavsett om vi nu tillhör två olika partier på två olika sidor av den politiska sidan. Jag har min grej och ni har eran grej! Det är helt ok 😌.

Men jag har ett önskemål om du nu skulle falla in till dom tankarna jag nämnde innan "Skriv gärna anledningen varför du tar bort mig från din facebook innan" ni får som sagt skriva vad ni tänker "yttrandefriheten" gäller även där, för mig betyder det att ni läst inlägget men kan inte vara kompis med en på det motsatta partiet och jag är väl mestadels nyfiken varför.

Jag vet att dom flesta kommer säkerligen respektera mitt beslut och fortsatt prata med mig på stan eller så och det glädjer mig mest såklart men vill du ta motsatta vägen så är det också ok! Ett fåtal människor förstår inte riktigt innebörden av respekt och det är tråkigt.

Framtiden för mig framåt i den politiska andan?

Jag har egentligen inget politisk engagemang på agendan utan som jag nämnde tidigare så är jag endast stödmedlem, men det kan ändras om mitt nya parti sträcker ut handen och ber om hjälp då kanske det ändras. Jag vet faktiskt inte jag är ingen "SPÅ Gubbe".

Jag tycker för övrigt om föreningslivet där jag känner mig behövd och att min röst är lika mycket värd som mina andra förenings kollegor.

Kärleken är i dagsläget större hos föreningsmänniskor än politiken eller kommunen hahaha.

Just det ni kanske undrar vilket parti jag tillhör idag och det är

SocialdemokraternaLiberalerna

Med det sagt så önskar jag er en fin kväll ❤️


Nicklas Fox

Nicklas är en 30-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.