Cover
Mående

Fått prata av mig

Introduction
Fått prata av mig

Hejsan bloggen har nu vart på WeMind och pratat av mig om mitt mående. Det är alltid avslappnande att få prata av sig och framför allt skriva hur man mår. Jag ska inte ljuga men ångesten är ganska hög idag och tar mycket plats i centrum, om man säger som så. Men fick med mig tjugo stycken Theralen i tablett form, så jag klarar mig fint tror jag säkerligen.

Kodimagnylen hjälpte mot smärtan i kroppen igår och idag gör det inte så ont utan nu är det bara ryggen som krånglar. Jag måste gå till en ryggdoktor!

Vet inte vad dagen bjuder på idag utan den får vägleda mig idag och komma på aktiviteter kanske blogga flera gånger under dagen är en väldigt rolig och vägledd aktivitet. Vad jag än skriver om så är det en avslappnande aktivitet och ger samma effekt som lugnande mediciner men bara under den korta tiden jag skriver, tyvärr.

P.s Köpte en Redbull som jag inte ens öppnat ännu utan jag sneglar på den och vill egentligen inte öppna den då jag tappade suget!

Med det sagt så säger vi goodbye tills nästa gång!

Nicklas Fox
Author

Nicklas Fox

Nicklas är en 29-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.

View Comments
Next Post

Helg

Previous Post

Kodimagnyl & lugnande

Subscribe to Nicklas Fox

Subscribe to our newsletter and receive access to exclusive posts and content updates. We don't spam and your email won't be shared with third-parties.

Thanks for subscribing!

Check your inbox to confirm your subscription.

Please enter a valid email address!