Cover
vardag

Fika med bästisen imorgon

Introduction
Fika med bästisen imorgon

I morgon skall jag fika med en av mina bästa vänner. Jag har enbart träffat personen ett antal gånger på Idun så imorgon är det den första fikan utan någon annan med, ser sjukt fram emot det! Var och bokade en tid hos tatueraren idag och jag fick min favorit tatuerare Ronnie, så jävla glad för det.

Har dock WeMind på morgonen så kommer vara tvungen att kliva upp tidigt för jag ska vara där redan 8:45 och sedan ner till Idun direkt efter det. Så dagen blir nog en bra hit imorgon men I och för sig så är fika alltid en hit och man kan inte gå fel på det.

Har för övrigt beställt snus som eventuellt kommer i natt/morgon med Early Bird så jag har något att se fram emot!

Ha det så bra så länge nu mina vänner!

Nicklas Fox
Author

Nicklas Fox

Nicklas är en 29-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.

View Comments
Next Post

Godfika

Previous Post

Tatueringsdags

Subscribe to Nicklas Fox

Subscribe to our newsletter and receive access to exclusive posts and content updates. We don't spam and your email won't be shared with third-parties.

Thanks for subscribing!

Check your inbox to confirm your subscription.

Please enter a valid email address!