Fika med Rolfan

Fika med Rolfan

Vardag

💡
Använder ett alias för att skydda personens identitet!

Jag har fikat med Rolfan idag och det har varit jättebra. Jag var super nervös och visste inte hur jag skulle bete mig men det gick tydligen bra och det var ett lyckat fika med gott skratt och glatt humör. Fick äran att bjuda både Rolfan och hennes kompis på godfika! Kompisen tog en grön smoothie och Rolfan tog en frapino och jag själv tog  en iste. Kände att det var viktigt att nämna det!

Överlag så har dagen varit fantastisk och längtar tills nästa gång jag får träffa Rolfan igen och man fikar på ett annat ställe än Espresso house som jag valde. Det var trevlig automsfär fast musiken var lite väl hög för min smak. Men det var som sagt väldigt trevligt och hoppas snart kunna göra om det.  


Nicklas Fox

Nicklas är en 30-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.