Fika time med bästisarna imorgon

Fika time med bästisarna imorgon

Vardag

Tja tja bloggen!

Det har vart en intensiv dag! Jag har återigen tagit en större mängd lugnande för att kunna ta mig igenom dagen utan några större problem och det har ju gått bra.

Men imorgon ska jag fika med bästisarna på Espresso house för att dricka deras blaskiga kaffe. Imorgon får jag förhoppningsvis besök av en kamrat och jag ser fram emot att snacka skit och dricka öl, så hoppas innerligt personen ifråga kan komma och se en ren lägenhet! PEPPAR PEPPAR!!

Nu ska ni få veta något helt ointressant jag har köpt en ny snus sort cool LYFT air och den frisk vinter luft.

Kommer jag på några fler ointressanta saker så kommer det ett till inlägg. Men då är vi klara för idag var rädd om er <3


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.