Förtidsröstat & kampanj vidare + mors dag

Förtidsröstat & kampanj vidare + mors dag

politik

Hej kamrater!

Jag ber om ursäkt för min frånvaro nyligen, men jag har varit upptagen med att kampanja för partiet. Det är en spännande tid, men långa dagar på fötterna kan verkligen vara påfrestande.

Den politiska kampanjen

Jag förtidsröstade i EU-valet och i folkomröstningen i vår kommun i fredags efter jobbet. Det var lite annorlunda att rösta i en annan färg än vanligt, men det var en spännande upplevelse. Jag tror starkt att min röst kommer att gynna den person jag anser är bäst lämpad för positionen. Nu håller vi tummarna!

Vi började sedan på lördag med Ösmo Marknad, där jag stod och kampanjade för partiet. Det var verkligen trevligt att se all glädje hos invånarna, och de samtal jag fick tillfälle att växla med både vänner och osäkra väljare var otroligt givande. Även om mina fötter kanske inte håller med!

Vädret har varit fantastiskt, perfekt för marknader och promenader, eller i mitt fall, kampanjande i stekande värme. Haha.

Mors dag

I söndags firade vi mors dag, och jag passade på att visa min uppskattning till världens bästa mor. På marknaden hittade jag en fantastisk ölkorv med smak av vitlök – vi älskar verkligen vitlök i min familj, även om vi skämtsamt oroar oss för att det skulle ha något att göra med Dracula.

Vad kan man egentligen säga om en mor och alla de fantastiska egenskaper hon besitter? Min mamma är en otroligt stark person med ett magiskt sinne för sitt yrke som kock. Hon bryr sig om allt och alla och har en unik förmåga att förvandla även den argaste person till en glad vän.

Jag har så oerhört mycket att tacka min mor för. Med hennes stöd och vägledning har jag lärt mig skilja rätt från fel, vilket har gjort att jag kan leva ett ansvarsfullt liv i samhället, fritt från konflikter och kriminalitet. Med mina diagnoser och utan den vägledning mamma gav, hade jag troligtvis haft det svårare i min utveckling och vardagen, som att hantera sysslor som att diska, betala räkningar och städa.

Om man för skojs skull skulle jämföra mammas styrkor med en Disney-karaktär, skulle jag säga att hon är som Herkules! Hon har kanske inte muskler som Herkules, men hennes inre styrka är oöverträffad. Hon ger aldrig upp; när andra flyr från faror, springer hon mot dem för att rädda alla hon kan.

Du är bäst, mor ❤️. En bättre mor och kamrat är sällsynt att hitta idag!

Slutord

Det har varit några hårda vindar, men när det blåser får man bara stå stadigt och hålla i hatten. Jag fruktar ingen mer än Gud och, som sagt, man blåser sällan bort av några hårda vindar; snarare gör de oss mer vaksamma och klokare. Allt som inte dödar oss gör oss starkare och mer insiktsfulla i slutändan! Men nog om filosofiska tankar; detta skulle vara slutord och inte en filosofisk avslutning.

Jag önskar er alla en riktigt fin vecka. Var super rädda om varandra, undvik bråk eller andra konstiga aktiviteter, haha. Och passa på att njuta av solen om ni får möjlighet. Låt oss alla dra lärdom från motgångarna och använda dem för att växa och utvecklas. Glöm inte att det finns styrka i samhörighet och gemenskap 🦊.


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.