Fredrik Andersson i Nynäshamn

Fredrik Andersson i Nynäshamn

Vardag

I går, söndag, var jag och min mamma på en stand-up föreställning med ingen mindre än Fredrik Andersson. Det var verkligen underhållande att se Fredrik på scenen, då han har förmågan att skämta om en mängd olika ämnen utan att gå över gränsen och såra någon. Hans skämt är vassa, men i Sverige tenderar vi inte att ändra våra åsikter eller beteenden på grund av roliga skämt.

Trots en dålig bild var det en fantastisk kväll med min mor och massor av skratt! För er som uppskattar mörk humor och inte vill spendera mycket pengar på underhållning är Fredrik Anderssons stand-up relativt prisvärd. Oavsett priset är han en enastående komiker som, som jag nämnde tidigare, kan skämta om nästan allt. Om jag skulle betygsätta söndagens stand-up skulle jag ge den 9,5 av 10.

Det blir definitivt en del av mina rekommendationer för er som gillar komedi.

Den icke nämnvärda dagarna fredag & lördag

Jag har faktiskt inte hunnit med så mycket av det jag hade planerat i mitt huvud. Istället har jag mestadels njutit av att få sova ordentligt på morgonen, exakt 3 timmar och 20 minuter längre än vanligt. Det var verkligen något jag behövde!

Annars var jag nere på ICA Normal och fick njuta av en fika med min mamma på Taralets Coffee & Home. Jag passade även på att köpa en skäggroller i hopp om att kunna stimulera tillväxten i de områden där mitt skägg inte växer lika bra. Det var en trevlig och avslappnande helg.

Slutord:

Tyvärr har jag inga avslutande ord idag... istället, låt oss alla leva väl och tackla dagens hinder utan att misslyckas! Med det sagt, var försiktiga därute! 🦊❤️


Nicklas Fox

Nicklas är en 30-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.