Funderar på vad man ska göra ikväll

Funderar på vad man ska göra ikväll

Vardag

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra ikväll och har väldigt svårt att komma på något! Ska skriva mer positivt denna gång. Jag har funderat länge och länge på om man kanske ska skriva ett inlägg på bloggen som inte handlar om vardag eller ja detta inlägget.

Jag gjorde bort mig med ett inlägg här på bloggen i föregår men kände ändå att det var viktigt att få fram det jag ville säga och jag gjorde det med sekretess och det är jag mycket stolt över att jag gjorde det. Jag kände att det var viktigt att få ut det jag ville säga och det fick jag och fick enormt stöd vilket var härligt men det gick lite fel då vissa missuppfattade texten.

Jag får för övrigt bjuda hem någon till mig på kaffe då jag har laktosfri mjölk hemma som antagligen kommer användas eller slängas och jag hoppas den kommer till användning. Vore dumt att slänga en så stor mjölk speciellt när jag har några som dricker mjölk 🤷‍♂️. Märks det ej så dricker jag ej mjölk själv utan kör svart kaffe till allt!

Det var allt jag hade för nu. <3


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.