God natt Nuttis, min älskade vän!

God natt Nuttis, min älskade vän!

Övrigt

Igår, den 30 januari 2024, somnade Nattis in. Tidigare i veckan anade jag orosmoln, och nu har de tyvärr bekräftats. Trots ett stoiskt yttre, bär jag på en djup sorg.

Nuttis - Den charmiga skogskatten från katthemmet

Nuttis, hämtad från ett lokalt katthem, förenade söt charm med en bestämd attityd. Hennes initiala "vad vill du här?"-blick skrämde bort många, men vid mitt andra besök vann jag hennes förtroende, vilket gjorde mig både stolt och lycklig.

Nuttis och hennes blick

Vårt val av Nuttis grundades på hennes charm och vår snabba vänskap. De första dagarna i vår lägenhet var hon skygg, men inom två veckor hade hon övervunnit sin rädsla och börjat dela sängen med mig, ett tecken på en växande tillit.

Nuttis - Min ljuspunkt i mörkret

När Nuttis kom in i mitt liv, befann jag mig i en mörk period. Som kattägare tog jag på mig ansvaret att ta hand om henne, och hennes sällskap och uppmärksamhet lindrade min depression. Hennes förmåga att föra bort mörkret från mitt liv är något jag alltid kommer att vara tacksam för.

Nuttis The Depression Slayer
"Ditt arbete lever vidare. Jag ska göra dig stolt däruppe i himlen!"

Med sitt livliga temperament och ständiga närvaro kunde Nuttis muntra upp nästan vem som helst. Trots hennes matglada natur som ibland fick andra att misstänka att hon var hungrig, visade hon sig vara en listig och intelligent följeslagare.

Framtiden utan Nuttis

Jag kommer att bära med mig Nuttis godhet och fortsätta att vara stark, för att hedra hennes minne. Hon kommer att få en speciell plats i vårt hem, i sin urna, men jag vet att hon nu befinner sig på ett bättre ställe.

Ett välkomnande entré

Idag är en arbetsdag för mig, om än en kortare sådan. Trots sorgens tyngd, väljer jag att gå till jobbet och möta dagen, som ett steg i riktningen mot att hantera min sorg.

Ett sista farväl till min älskade Nuttis

Godnatt, min kära Nuttis. Mitt hjärta är fyllt av evig kärlek till dig. Ditt minne kommer alltid att vara med mig, och jag finner tröst i att veta att du nu är på en bättre plats.

Nuttis var mer än ett husdjur; hon var min räddare och mitt ständiga sällskap. Trots din frånvaro här på jorden, känner jag din närvaro och vaksamma öga över mig. Vår gemensamma resa är något som alltid kommer att vara med mig.

Ta hand om er själva och uppskatta varje dag till fullo! ❤️


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.