Hejsan igen bloggen

Hejsan igen bloggen

Vardag

Hejsan igen bloggen!

Måendet är svajigt och jag känner inget ork till att göra något alls. Jag har inte gjort ett skvatt mer än att vara på idun och i tur och ordning tagit lugnande för att slippa ångesten. Imorgon blir annorlunda då jag inte ska försöka ta så mycket utan endast vid behov och inte äta dom som godis.

Jag skämdes lite då jag kom uppåt 300 mg lugnande och slutade hänga med i folks konversationer. Man ska inte skryta men samtidigt när man tappar fokuset på personer som pratar kanske man ska vara lite försiktigare. Har också haft ett extra möte med samtalskontakten idag för att reda ut några knutar jag inte fick loss förra gången. Jag känner att jag behöver all stöttning jag kan få just nu då allt är lite upp och ner i mitt mående.

I morgon får jag stödsamtal på idun också så jag får som sagt stöttning från alla olika håll och det känns super super bra!

Med det sagt så avslutar jag dagens inlägg <3  


Nicklas Fox

Nicklas är en 30-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.