Helgens höjdpunkter: En sammanfattning av mina äventyr

Helgens höjdpunkter: En sammanfattning av mina äventyr

Vardag

Hejsan! Idag blir det en summering av helgen som vart.

Fredag:

Det var en vanlig dag och jag jobbade, var på Idun och gick hem och la mig tidigt.‌‌

Lördag:

Lördags så var jag ute på promenad och gick ca 8,4 km vilket är otroligt mycket för mig som inte längre går långpromenader men kanske ska lägga till en rutin att jag en gång under helgen går en längre promenad för att kunna stänga mina träningsringar på telefonen även röda dagar. Jag gick runt Ringvägen som är fantastiskt ställe att gå då man har utsikt över havet och det blåser sisådär lagom.

Jag åt hos mamma en supergod tacogratäng och receptet hittade jag på ICA recept den var fruktansvärt god och rekommenderar denna starkt istället för vanlig taco helg

Om du vill prova något nytt till Taco-Fredag är det här en enkel och god idé. Det tar inte lång tid att förbereda och är ett bra alternativ till traditionella tacos. Varför inte testa det? Har du tröttnat på tråkiga taco-val? Då är jag din räddning! Jag kan bli din Taco Jesus och vägleda dig till den bästa Taco-Fredagen någonsin. Följ mig på min kryddiga resa, och låt oss tillsammans skapa en smakfest som kommer få dina smaklökar att explodera av glädje!

Söndag:

Idag känns det som att jag har sovit bort halva dagen haha! Jag vaknade vid 10 och beställde lunch, som jag åt innan jag somnade om igen till 15:45. Jag hade en konstig men rolig dröm om att jag bytte från iPhone till Android och var förtvivlad över att jag behövde köpa nya hörlurar och annat. När jag har energi innan jag somnar, drömmer jag lättare, men ibland blir allt bara en röra.

Min hat kärlek för Android. haha

Resten av söndagen tänker jag ta det lugnt och undvika stress genom att inte jobba på några av mina projekt. Istället ska jag fundera på vad jag vill åstadkomma och skapa en bild av mina mål. När jag har mer tid och energi kan jag sedan börja arbeta med mina alla projekt.

Jag har en dålig vana att stressa fram projekt och försöka driva fram framgång på kort tid. Tyvärr leder det ofta till stressade idéer och tankar, som inte är hållbara på lång sikt. Jag är inte rädd för själva stressen, men jag oroar mig över konsekvenserna av stressade beslut. Jag vill skapa hållbara lösningar som fungerar på lång sikt, så att jag inte behöver göra om allt efter bara några veckor. Därför jobbar jag på att minska min stressnivå och ta mig tid att reflektera och planera mer noggrant. Det kommer hjälpa mig att undvika snabba, stressade beslut och istället göra välgrundade val som kommer ge mig långsiktig framgång.

Mitt enda pågående projekt är att skapa en hemmiljö som känns rätt för mig, även under helgdagar. Detta är viktigt för mig eftersom jag strävar efter att ha mer än bara en vanlig lägenhet. Jag vill kunna känna mig bekväm och hemma, utan att behöva oroa mig för att jag behöver gå ut eller lämna hemmet för att jag inte känner mig nöjd. Det handlar om att skapa en hemtrevlig atmosfär där jag kan trivas och vara mig själv, vilket är viktigt för mitt välbefinnande och min livskvalitet. Att ha ett sådant projekt pågående är en ständig påminnelse om hur viktig min hemmiljö är för mig och hur mycket jag uppskattar den.

Så avslutar jag mitt inlägg och önskar er alla en riktigt bra måndag! Glöm inte att ta hand om er och sätta er själva och era behov främst. Vi behöver alla ta pauser och unna oss lite egen tid emellanåt för att orka med vardagens utmaningar. Så ta en paus, njut av dagen och var rädda om er själva och andra. Vi ses snart igen!


Nicklas Fox

Nicklas är en 30-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.