Helgens sammanfattning v33

Helgens sammanfattning v33

Vardag

Helgen har inte direkt vart fredagsmys utan den har ändå vart fullproppad med aktiviteter som föreningslivs aktiviteter och gudstjänst.

Kan jag få en AMEN!?

🙏 Min tro & den Svenska kyrkan?

Om det skulle vara någon som är intresserad av varför och om jag är troende så kan jag svara enkelt ja jag är troende och jag går i kyrkan när jag känner att jag behöver vägledning. Jag vill ha min frihet genom att delta när jag känner mig vilsen och behöver lyfta på hjärtat/vägledning. Under dessa tider är det bra att ha någon att vända sig till även till för att lyfta ur rädslan man har i den värld vi nu befinner oss i med idioter som bränner hela skrifter och med deras handling gör Sverige till en måltavla.

Det är sorglig utveckling och jag känner ett slags lugn när jag närvarar på gudstjänsten och att jag får ca en timme i lugn och ro. Det är något magiskt och rekommenderar att ni nån gång i livet besöka en gudstjänst, man behöver inte vara troende för att närvara utan man kan sitta med och lyssna på den fina musiken och dom fina och tryggande orden.

Jag kommer ibland skriva om min tro men detta är inget som kommer regelbundet utan när jag ska förklara något i en sammanfattning.

☕️ Föreningslivet

Jag har även deltagit på Attention Nynäshamn första SöndagsCafé och det var en magisk känsla att åter igen samlas och fika ihop. Har bla hand om marknadsföring och denna gång har jag legat och latat mig så misslyckande denna gång men jag fick tankar och reflektioner om hur jag kan förbättra det arbetet, vilket är en trygghet att alla inom styrelsen vill gott om föreningen. Vilket är otroligt roligt, vilket är nytt för oss.

Utöver det så fortsätter arbetet vidare med föreningen Foxen som ska ha styrelsemöte efter min semester och jag ser fram emot att träffa styrelsen där och eftersom jag blivit en aning smidigare så finns mötesprotokollet redan uppe i gruppen vilket är trevligt, plus att jag slipper tänka på det under semestern.

Foxen har är den föreningen jag har varit delaktig längst i och har kommit längst där med två evenemang som föreningen anordnade, evenemanget hette ”FoxCon” och arrangerades i Örebro under perioden 2012 - 2014

💭 Reflektioner & tankar

Jag undrar ibland vad vår existens betyder och vad vårt syfte är här på jorden. Jag vill tro att vi människor inte har ett syfte utan att göra livet så bra som vi bara kan för oss själva och hjälpa andra när dom har det som tuffast. Att gå och grubbla över det förflutna kan vara en bra lärdom men att vi försöker bemöta varandra med respekt och vänlighet. Vi alla som vandrar på denna planet i mänsklig skepnad är och kommer alltid vara människor och även om vi tror olika eller har en sexuell läggning så är vi i grund och botten människor och inget annat!

🦊 Tips från Fox!

Ni som är nya här kan registrera sig på min hemsida och vara en del av min lilla community. Medlemskapet är gratis och ni medlemmar får inga direkta förmåner mer än att ni kan kommentera inlägg och vara med och påverka framtida inlägg. Ni som gillar nyhetsbrev kommer även få tillgång till det om så behagas.

Är ni intresserade finns den en knapp högst upp som heter ”Subscribe” eller tryck på räven i den lilla runda bollen också på hemsidan! Medlemskapet är 0:- och kommer alltid vara så på denna medlemskap.


Med det sagt så önskar jag er en trevlig fortsättning på veckans gång och var rädda om er själva! ❤️


Nicklas Fox

Nicklas är en 30-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.