Jag försöker att inte starta varje inlägg med ”idag så..”. Dagen har varit helt ointressant då det inte har hänt något särskilt utan har bara suttit på idun och snackat med vänner.

Jag missade att gå ner till Nynäsbostäder som var planerad men annat kom i vägen och jag fick tänka om, man kan inte hinna med allt tyvärr. Ska lyssna på Queens låt ”I want to break free” om och om igen för idag är en sådan dag helt enkelt där man vill bryta sig loss från allt.

På tal om mående så kan jag berätta att idag är en bra dag men har också fått lite hjärnspöken på hjärnan och det är mega jobbigt. Men som vanligt går det förmodligen över och jag har ju bloggen som håller mig sällskap så mig går det ingen nöd på! Jag är jätte rädd för att prata mående med mina kompisar då jag är rädd att dom ska döma mig eller säga något som inte går hem hos mig, men kanske är en träningssak som man får träna bort.

Kvällen får bjuda på något roligt för förhoppningsvis och inte bara en dyster hemma kväll för det är inte roligt i huvudtaget när man har hjärnspöken. Kanske dricka några glas vin för att lugna nerverna och eventuellt få sova.

Det var det jag hade att bjuda på idag.