Hem och städa lägenheten

Hem och städa lägenheten

Vardag

Måste hem och städa lägenheten idag då jag får besök av Rolfan imorgon! Jag har massvis att städa och kommer ta upp massvis med tid men jag ska nog klara det fint utan några större problem. Men kommer bli bra då mamma har semester så jag behöver inte springa hem till Elmer och rasta hunden utan kan bara fokusera på mitt race.

Jag har pizza kartonger liggandes och massvis med sopor som ska slängas och golv som ska rengöras. Jag är orolig att jag kommer hem sent och därför inte hinna städa men det ska gå bra och jag ska gå hem tidigt för just den anledningen.

Vi ska i alla fall se Frost som film ettan och tvåan tydligen. Let it go! Jag har ju bara sett halva av första Frost så ska bli spännande att se resten för en gångs skull haha.

Idag har jag spenderat tiden med vänner på idun och det har vart super trevligt. Nu blir det bara koppla av och inte tänka så mycket mer!


Nicklas Fox

Nicklas är en 30-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.