Hemma snickaren Fox!

Hemma snickaren Fox!

Vardag

Jag är inte den som vanligtvis gillar designa eller spika upp tavlor men att låta dom ligga i ett skåp är inte heller ett alternativ så lånade en hammare av mamma och satte upp tre tavlor som ni kan nedan!

Stackars Bowie som fick överexponering pga att tavlan i sig är mörk och svår att se i ljusskenet. Idag blir det en minimal kort inlägg då detta inlägg skulle vara publicerat igår (onsdags 2023-08-09) och jag hade en bra inlägg men p.g.a olika anledningarna valde jag att radera den posten då den kan sätta mitt liv i fara! Det jag kan säga att en gammal bekant är arg på mig och jag anser att personen kan vara farlig om man inte går på personens linje, vilket jag vägrar då det är en fantasivärld hen lever inom!

Kanske berättar om det men jag måste verkligen tänka hur jag ska formulera det så inte man kan igenkänna personen. Men det är vardagen för mig just nu!

Allting gott <3


Nicklas Fox

Nicklas är en 30-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.