Hunnit en hel del idag

Hunnit en hel del idag

Vardag

Jag har verkligen hunnit en hel del idag! Har vart på Nynäsbostäder och vart på lokala socialdemokraternas expedition för att skanna in dokument sedan en tur till Idun.

Idun diskuterar vi många olika ämnen som religion, politik och vardagliga saker. Politik och religion är ämnen där jag blir rätt tyst på då jag vet att det ofta leder till bråk eller tjafs. Så när det är sådana ämnen är jag väldigt försiktig och säger inte mycket utan mer lyssnar på dom andra. Just ja idag fick vissa deltagare pröva kaffet då det hade vart klagomål om att det smakat bäskt  och det var fortfarande bäskt enligt deltagarna, det stora kaffe mysteriet hahah. Idun är verkligen mitt tredje hem och jag älskar att vara en del av Idun.  

Men så kommer det tråkiga saker idag såsom att "ändra uppgifter för bostadstilägg" på försäkringskassan vilket är super mega mega tråkigt. Men dit jag flyttar har högre hyra och då ska det bara göras helt enkelt, även om det är mega tråkigt med försäkringskassan och andra myndigheter. Har börjat lyssna en hel del på The Beatles sen jag hörde FreddeGreddes medley med dom, just låten Ob-La-Di, Ob-La-Da. När man lyssnar på Beatles så glömmer man bort det mesta hemska som händer i världen runt omkring en och det är verkligen något jag behöver i dessa tider.  

Med det sagt så ska jag nu ta en bad bara för att!


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.