Hur jag mötte Nuttis

Hur jag mötte Nuttis

Vardag

Hur jag mötte Nuttis är en ganska kort och söt historia. Jag flyttade till min egna lägenhet i 2018 och jag var super glad över att fått lägenheten men jag kände att något saknades och det var sällskap, därav jag tänkte hmm en katt kanske?

Ville inte ha en kattunge utan jag ville ha en katt som har några år på nacken. Så den 21 oktober 2018 så åkte vi till Nynäshamns katthem för att kolla på alla söta katter. Det fanns många katter som ville bli adopterade men jag såg en katt som jag blev stört förälskad i och det var Nuttis.

Nuttis hade en eget litet bo på katthemmet

Jag blev ju kär direkt och sa att Nuttis är den katten jag vill ha som kompanjon och jag sa till direkt till personalen att det här var den rätta katten. Jag betalade avgiften och skrev på lite papper innan det var dags att åka hem med henne.

Sen dess har jag och Nuttis haft det riktigt bra! Nuttis älskar kattgodis och mysa på kvällen fast jag försöker lära henne att hon får sova på sidan av sängen haha. Hon får bara kattgodis på helgerna och endast helgerna. Nuttis börjar som sagt bli äldre och man får börja förbereda sig att hon "kan" gå bort inom några år så man måste vara stadig och njuta av varje dag med henne.

Nuttis är min lilla prinsessa och jag älskar henne verkligen även fast jag ibland säger att du inte får komma upp i sängen innan läggdags.

Puss och hej!


Nicklas Fox

Nicklas är en 30-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.