Hoppa in i våren med nya skor

Hoppa in i våren med nya skor

Vardag

Under en längre tid har jag använt mig av ett par slitna Sketchers-skor som tenderar att samla på sig småsten. Men idag bestämde jag mig för att investera i ett par nya Reiker skor som man bara kan hoppa i. Jag är förälskad i dem, eftersom de passar till alla mina kläder och färger, typisk vardagssko helt enkelt!

En sko
En sko som passar alla väder!

Jag tror att mina nya skor gjorde mig lite lättare! Antingen har skorna magiska krafter eller så har jag äntligen lyckats tappa den där extra kilon som jag har kämpat med i åratal med fastan och annat! Det är en fråga jag skickar vidare dock, hahah till experterna då jag inte har svaret på frågan.

Förutom att köpa nya skor så jobbade jag som vanligt på den dagliga verksamheten i två timmar. Jag är en person som vill gärna få ut så mycket arbete jag bara kan dom timmarna jag jobbar och det lyckades jag med idag, att få mycket gjort är som en rush för mig och idag blev jag inte besviken. Jag skulle vilja säga att jag är oövervinnerlig, men tyvärr verkar min kropp inte vara helt med på den planen. Den här dagen har jag fått munsår som är en påminnelse om att jag behöver ta det lite extra lugnt.

Det ser ut som att jag har blivit attackerad av en hungrig grizzlybjörn och jag är minst sagt missnöjd vilket mitt ansiktsuttryck visar. För att göra det hela ännu bättre, så verkar mina glasögon ha fått ett suddigt filter på sig från Apple, tack Apple. Jaja vad är väl en bra bild på balen på slottet?

Ikväll kommer jag att tillbringa min fredagskväll med att spela Stardew Valley - eller som jag brukar kalla det, min osociala fredag för kvällen, kommer alltså inte svara telefonen om det inte är akut. 😂  Jag kommer att plantera grönsaker, utforska grottor och döda monster i grottan tills mina ögon korsar sig. Detta spel är som en kopia på Harvest Moon, men bättre och mysigare - vilket betyder att jag kan skippa den dyra spa-dagen och istället få samma avslappning på min soffa.

Så, vad handlar Stardew Valley egentligen om? Tja, det är som att plantera en hel trädgård av blommor och frukt, fångar fiskar, och utforska mer än Indiana Jones - allt medan man tjänar pengar för att kunna köpa frön för att sedan göra det hela igen. Fruktansvärt avslappnande även fast man ska göra nya saker varje dag som man faktisk gör i verkliga livet, men det är roligare om man får göra det i spelet än verkliga livet.

Så medan jag återgår till mitt liv som bonde, fiskare och monster-dödare i Stardew Valley, vill jag bara påminna er om att ta hand om er själva och varandra, särskilt i dessa tuffa tider.

Tack för att ni läste mina tankar och önskar er alla en fantastisk dag framåt! Jag ser fram emot att skriva mer om spel när jag dödat 1000 slimes i grottan!

Var rädda om er <3


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.