Cover
uppdateringar

Jag är tillbaka igen efter skadan

Introduction
Jag är tillbaka igen efter skadan

Hejsan det var verkligen inte igår!

Anledningen till att jag inte skrivit något på evigheter är pga av att jag haft ett epilepsianfall och slog huvudet i trapphuset och fick en hjärnblödning så var tvungen att läggas in på sjukhus. Jag är hemma sedan fredags förra vecka och jag lever som vanligt utöver hjärntrötthet och yrsel. Har till och med börjat jobba dock bara en timme måndag, torsdag och fredagar och det går jättebra utöver att jag är väldigt väldigt väldigt trött när jag kommer hem efter jobbet och måste vila mer än vanligt.

Har i alla fall fått diagnosen epilepsi och fått Keppra

1000 mg för att motverka anfall och den funkar bra men det kliar på hela kroppen och som sagt väldigt trött. Märker dock att jag har vart med om en olycka då jag inte orkar lika mycket som vanligt utan tex samtal kan jag fortfarande ha men inte längre än 1-3 minuter.

Jag vet inte om jag nämt det men jag har flyttat och fick en diskmaskin installerad igår, allt är bra på den fronten.

Jag är glad att vara tillbaka och tar en dag i taget! Jag ska bli bättre och komma igång med allt inom sin tid!

Var rädda om er <3

Nicklas Fox
Author

Nicklas Fox

Nicklas är en 29-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.

View Comments
Next Post

När minnet sviker

Previous Post

Jag lever än

Subscribe to Nicklas Fox

Subscribe to our newsletter and receive access to exclusive posts and content updates. We don't spam and your email won't be shared with third-parties.

Thanks for subscribing!

Check your inbox to confirm your subscription.

Please enter a valid email address!