Jag behöver lite kärlek i mellan åt!

Jag behöver lite kärlek i mellan åt!


På senare tid så har jag märkt att jag behöver lite kärlek i mellan åt! Det kan vara något så lite som ”Du duger” eller

”vilken fin tröja du har” eller bara ett ”hur mår du?”.

Jag kräver verkligen inte mycket utan bara lite extra kärlek ibland och nu när man är lite nere så är det super viktigt att jag får lite positiv feedback men också att jag ger lite positiv feedback tillbaka. Jag får komplimanger av vänner och familj på en daglig basis men känner att jag behövde nämna att lite extra kärlek är aldrig fel hahah.

Jag saknar den tiden där allt var perfekt och man inte behövde tänka på något som ångest eller depression utan man kunde bara tänka på roliga dagar och vart äventyret slutade. Idag är det tungt och svårt att hantera mina känslor och jag vet inte hur jag ska gå tillväga för att styra dom åt rätt håll! Varje dag är en tung dag på Idun och jag kraschar några gånger per dag men visar det inte för någon mer än mig själv, det är jättejobbigt men jag kan inte direkt prata med någon om mina kraschar utan hjärnan startas om och börjar med bearbetning.

Allt kommer bli bra! Vet ej om jag ska tro på det men jag hoppas på det!

Allting gott ❤️


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.