Jag ger upp!

· 2 min read
Jag ger upp!
Photo by Rabie Madaci / Unsplash
💡
!!Detta är INTE ett självmordsinlägg!!

Jag ger upp! Ger upp i följande kärlek, toxic förhållanden och allt som har med den kategorin att göra. Jag har redan sagt upp för ett bra tag sen ett toxic vänskap och nu fortsätter jag i den andan att rensa bort mina problem, en efter en! Om jag har tur så ringer en person till mig inom kort och jag ska äntligen få rensa min tankar och funderingar. Kommer bli en tuff dag om samtalet kommer men jag är beredd på svaren och kommer säkerligen må lite pyton men kommer bli för det bättre! Det är svårt när man tävlar mot andra personer i livet och man vet själv att man håller på att förlora!

Faller allt mer djupare och djupare och jag vet inte hur jag ska ta mig upp från det mörka hålet. Jag vet att jag inte kan ligga där och tycka synd om mig själv utan jag måste resa på mig och faktiskt ta tag i mina problem och kämpa emot dom. Det är liksom inte en hållbar lösning utan får stå på mig och faktiskt visa att jag duger och jag kan klara av problemen i min vardag. På min pappas sida är vi väldigt dåliga på känslor och vi är svartsjuka på allt som alla andra har, dålig egenskaper alltså.

Jag har nu skickat in en ansökan till resursrådet som förmodligen ska hjälpa mig komma ut i arbete. Samtidigt som många vill sjukpensionera mig så vill jag ut i arbete och faktiskt göra något roligt och tjäna egna pengar.

På tisdag ska jag ut och fika med Rolfan och hennes kompis och det ska bli jätte roligt. Vet ej vilket fik jag ska välja men det står i mellan espresso house eller Jannis, båda är bra val men Jannis har ett litet rum som man kan sitta privat. Jannis är för sig lite billigare då kaffe kostar 28:- kr  inklusive påtår.

p.s. Jag fick samtalet men fick inte riktigt fram det jag ville säga och det suger lite men får göra ett nytt försök när personen i fråga ringer nästa gång. Man kan inte alltid få fram det man vill säga.  Jag mår okey efter samtalet men känner att humöret svajar fortfarande lite.

Hejdå <3