Jag ger upp!

Jag ger upp!


💡
!!Detta Àr INTE ett sjÀlvmordsinlÀgg!!

Jag ger upp! Ger upp i följande kÀrlek, toxic förhÄllanden och allt som har med den kategorin att göra. Jag har redan sagt upp för ett bra tag sen ett toxic vÀnskap och nu fortsÀtter jag i den andan att rensa bort mina problem, en efter en! Om jag har tur sÄ ringer en person till mig inom kort och jag ska Àntligen fÄ rensa min tankar och funderingar. Kommer bli en tuff dag om samtalet kommer men jag Àr beredd pÄ svaren och kommer sÀkerligen mÄ lite pyton men kommer bli för det bÀttre! Det Àr svÄrt nÀr man tÀvlar mot andra personer i livet och man vet sjÀlv att man hÄller pÄ att förlora!

Faller allt mer djupare och djupare och jag vet inte hur jag ska ta mig upp frÄn det mörka hÄlet. Jag vet att jag inte kan ligga dÀr och tycka synd om mig sjÀlv utan jag mÄste resa pÄ mig och faktiskt ta tag i mina problem och kÀmpa emot dom. Det Àr liksom inte en hÄllbar lösning utan fÄr stÄ pÄ mig och faktiskt visa att jag duger och jag kan klara av problemen i min vardag. PÄ min pappas sida Àr vi vÀldigt dÄliga pÄ kÀnslor och vi Àr svartsjuka pÄ allt som alla andra har, dÄlig egenskaper alltsÄ.

Jag har nu skickat in en ansökan till resursrÄdet som förmodligen ska hjÀlpa mig komma ut i arbete. Samtidigt som mÄnga vill sjukpensionera mig sÄ vill jag ut i arbete och faktiskt göra nÄgot roligt och tjÀna egna pengar.

PÄ tisdag ska jag ut och fika med Rolfan och hennes kompis och det ska bli jÀtte roligt. Vet ej vilket fik jag ska vÀlja men det stÄr i mellan espresso house eller Jannis, bÄda Àr bra val men Jannis har ett litet rum som man kan sitta privat. Jannis Àr för sig lite billigare dÄ kaffe kostar 28:- kr  inklusive pÄtÄr.

p.s. Jag fick samtalet men fick inte riktigt fram det jag ville sÀga och det suger lite men fÄr göra ett nytt försök nÀr personen i frÄga ringer nÀsta gÄng. Man kan inte alltid fÄ fram det man vill sÀga.  Jag mÄr okey efter samtalet men kÀnner att humöret svajar fortfarande lite.

HejdÄ <3


Nicklas Fox

Nicklas Àr en 31-Ärig person med ett passionerat intresse för att lyfta frÄgor kring psykisk ohÀlsa.