Jag lever än

Jag lever än


Hejsan, det var inte igår!

Jag har inte bloggat på ett tag och mycket av det har berott på mitt mående försämrats psykiskt. Jag har hamnat i en svaja som är extremt jobbig just nu och den håller ett hårt grepp runt min hals. När jag pratar med folk uppfattas jag som ”hög” men i själva verket är jag trött och ledsen.

Men om jag ska rikta bort det negativa och prata om det roliga som har hänt istället. För ett tag sedan gick jag upp super tidligt för att träffa en av mina favorit politiker Max Elger och jag lyckades få en selfie med Max vilket jag var super glad för som ni ser på bilden.

Har även betalt min biljett för Socialdemokraternas valvaka här i Nynäshamn och jag ser fram emot det men osäker på vad jag ska ha på mig. Hahah.

Jag har också vart och tatuerat mig vilket var en grej jag velat ett tag så nu har jag sex tatueringar.

Riktigt stolt att jag klarat mig så bra tills nu! Sen så har jag bokat flytthjälp och flyttstädning inför flytten den 20 september. Så det gör också framåt.

Sen så har det vart mycket som tynger en som att tex bli nekad för stunden till Samma projektet då man vill se hur många timmar jag kan komma upp i på dagligverksamhet. Sen är det mycket självmordstankar och deprimerad i mellan åt men får hjälp via psykiatrin.

Det var väl det jag hade att komma med idag. Ska försöka blogga mer men eftersom svajan har ett bra grepp så känns det inte lika roligt längre. Men ska försöka!

Ha det bra nu!


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.