Julens Utmaningar: Att Hantera Stress och Ekonomi

Julens Utmaningar: Att Hantera Stress och Ekonomi


Hejsan vänner ~ är ni taggade på julen?

Jag själv är inte taggad mer nervös och stressad över att pynta granen och köpa presenter. För många är julen fridfull och man glädjer sig inför nästa år, men för mig är det en påminnelse om mitt misslyckande i livet. Jag jobbar på att förbättra min livssituation, men det tar tid, och julen har alltid gett mig samma känsla trots att arbetet på att förbättra situationen pågår.

Känner mig som Grinchen på julafton, även om jag inte snor julgranen haha.

Grinch Gif

Presenterna i en inflation = träligt dyrt

Just denna jul så är min ekonomi knepigare då jag inte hunnit köpa allt på grund av ekonomiska svårigheter.

Allt har blivit så dyrt och dubbelt så dyrt. Hahah. För de rika är det väl rea-dagar då de inte märker av inflationen på samma sätt som vi vanliga knegare.

💭 Reflektioner och Tankar

Jag läste för ett tag sedan ett inlägg som hette ”10 saker jag inte gillar,” och en av punkterna var personer som flexade i bilder på gymmet. Jag förstod till viss del vad personen syftade på, men ändå inte, då jag har gjort det men kanske inte i den meningen hen tänkte på. Jag vill mer visa min förändring som jag jobbat hårt för och är stolt över!

Min mening med att dela bilder på mig själv som svettas som en hund på sommaren är inte för sympati utan mer för att visa att förändring är möjlig i många fall om man bara vill och kämpar för det, oavsett hur mycket man svettas och hur tufft det än må vara.

Gym Bild

Jag är väl inte den som heller gillar att spexa framför mobilkameran på gymmet… av alla ställen, men jag gör det inte i hopp om att vara en ”GUD,” utan mer för att om jag kan, så kan jag sprida hopp till andra som vill förändra sina levnadsvanor. Jag har ändå gjort en stor omställning i min vikt och mående de senaste 4 åren och är stolt och känner mig piggare och mycket mer stabil i mitt mående tack vare gymmet.

Gym Bild 2

Nu har jag ökat lite igen, men ändå är jag på samma bana att komma tillbaka till en vettig vikt som fungerar för mig! Jag gillar mig själv, speciellt på den 15 april 2020 bilden 😂.

Men jag har koll på mitt läge och lyssnar noga på min kropp! Så ni behöver inte oroa er, jag har koll och är ytterst försiktig. Jag har gjort detta så länge nu att jag kan göra allt med bundna händer. Tack för er omtanke, men I got this!

🦊 Tips från Foxen

AI blir allt mer populärt och någon har till och med listat ut hur man kan göra covers på olika låtar av bortgångna artister som tex Frank Sinatra, vilket jag tycker är grymt häftigt.

Här är en av mina favoriter cover där Frank Sinatra sjunger Beyond the sea!

Slutord

Alla bloggare behöver ett slutord för att läsarna ska förstå att de nått slutet… dock är jag inte kreativ nog att komma på vad det kan vara, så jag brukar använda mig av frasen ”Ha det bra och var rädda om er ❤️🦊” det är simpelt och enkelt, så fortsätter med det framåt. Med det sagt, ha det bra och var rädda om er ❤️🦊


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.