Känner mig arg och ledsen

Känner mig arg och ledsen


Jag nämnde tidigare inlägg från idag att ångesten skulle komma och det gjorde den! Ett samtal räckte för att ångesten skulle komma och jag faller djupt ner i det mörka hålet, jag vet inte vad jag ska ta mig till!

Jag känner mig både arg och ledsen och djupt sårad. Jag tänker fortfarande inte gå in på vad som har hänt utan säger bara att jag fick ett samtal idag som krossade mig totalt. Jag fick veta saker som jag egentligen skulle velat slippa höra och det gör så ont för tillfället så jag vet ärligt inte vem jag är längre.

Det jag kan säga att det är relationsproblem och att jag nu funderar på om jag har en hälsosam kontakt med en person i fråga, är det meningen att jag ska gå och vara ledsen för något en annan person skapat? Är det ens hälsosamt för mig att fortsätta kontakten med personen i fråga om den gång på gång sårar mig?

Jag vill inte vara den som säger åt någon vad den ska säga eller tycka men ord som sårar en så här djupt borde kanske tänka efter en aning innan man pratar. Jag är förbannad på mig själv för att jag gjorde allt jag kunnat för att inte bli sårad och ändå så blir det så här! Jag har liksom byggt en mur runt den här personen och rättat mig efter varje steg jag tar och sen får man skit tillbaka, det är inte ok i mina ögon! Hur går man vidare med ett toxic relation? Säger man upp kontakten eller försöker man rätta personen i fråga tills personen förstår allvaret?

Känner lite för att proppa i mig all medicin jag har och bara hoppas på ett värdigt avslut. Men jag vet att det inte kommer hjälpa så avstår från det men lusten att göra det är enorm. Ska prata med WeMind imorgon så då får jag ta ut min sorg och aggressioner där istället för nu! Ibland önskar jag att livet skulle ta slut och man skulle slippa detta elände! Ja jag har kommit till den insikten nu att livet suger rejält och önskar att jag vore död ibland.

Nej får avsluta detta blogg inlägg innan jag blir allt för mörk av mig och ja skriver något jag inte borde!


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.