Kontakta migTack för att ni är intresserade av att komma i kontakt med mig. Ni når mig enklast genom mejl på nicklas.ostling@icloud.com.
Jag försöker alltid svara så snabbt som möjligt.

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller om det är något annat ni vill diskutera. Jag ser fram emot att höra från er!

Facebook: Foxensblogg
Instagram: Bowtiefox

Samarbete?

Hejsan och välkommen till min blogg! Jag är alltid intresserad av att samarbeta med företag som erbjuder produkter eller tjänster som passar in i min bloggs tema och som jag själv är intresserad av.

Jag tar inte emot produkter som betalning för samarbeten, utan istället kompenseras jag med en engångsbetalning eller en provision baserat på försäljning som sker genom min blogg eller mina sociala medier. Detta är för att bevara min trovärdighet som bloggare och undvika eventuella intressekonflikter.

Om du är intresserad av att samarbeta med mig är du välkommen att kontakta mig via min e-postadress som finns tillgänglig ovan. Jag är öppen för att diskutera olika typer av samarbeten, men jag kommer endast att samarbeta med företag och produkter som passar in i min bloggs tema och som jag själv är intresserad av.

Tack för att du besöker min blogg, och jag ser fram emot att höra från dig!"