Luftigare lägenhet, midsommar och tillbaks till rutinerna igen

Luftigare lägenhet, midsommar och tillbaks till rutinerna igen

Vardag

God morgon!

Sist vi pratade så nämnde jag att jag haft några projekt på gång och var super taggad på att visa er resultatet och det kommer detta inlägg delvis handla om! Jag har med hjälp av IKEA gjort min lägenhet lite mer luftigare och finare genom att införskaffa mig nya möbler, som en typisk svensk gör 😏.

Jag har nu införskaffat mig mindre matbord, datastol och skrivbord! Jag känner att mina vuxenpoäng bara stiger och stiger allt mer då min hjärna äntligen börjar tänka mer inom samhällets ramar, vilket är en otrolig vinst för mig!

Strunta i röran annars!

Strunta i röran annars, jag var mitt i ett intensivt träningspass (STÄDA LÄGENHETEN) innan jag fick besök av flickvännen som kom på torsdagen. Det har trots allt vart Midsommar och det är väl den stora högtiden jag firar med alkohol och det blev en lyckad kväll med godmat, skratt och balkong- hygge. Blev dessvärre ingen små grodorna här inte utan det blev mat, alkohol, trevligt sällskap och ingen midsommarkrans, utan det var bara en rolig kväll med min favorit person i hela världen. Juste vi lyssnade på Lionel Richie - All Night Long (All Night) hela natten, helt klart det bästa!

Jag är jätteglad att du kom och besökte lilla mig och på återseende, älskling! Tack för den jättefina Zelda klockan, den är super magiskt <3

Nu ska jag tillbaka till mina rutiner och det börjar jag med imorgon då jag tar en promenad ner till gymmet och kör måndagens pass då jag fick ställa in den träningen pga av SL, **mummel mummel**

Men jag har en otrolig stark viljekraft att faktiskt ta tag i saker numera och det kommer säkerligen inte vara några problem att ta sig ner under dagen och gymma. Det ända hindret jag säkerligen kommer stöta på är att mina muskler tinat bort en aning och kommer med största sannolikhet starta om från början med vikterna och allt vilket känns en aning träligt, men bara lyfta lyfta lyfta! Väntar även på en USB C till HDMI kabel idag så jag kan använda min Mac Mini med mina två skärmar då datorn endast har en HDMI utgång = SUPER TRÄLIGT!

Annars utöver det så är allt som vanligt och jag fortsätter pluggandet av JavaScript och lär mig allt som hör till programmering såsom GitHub där jag håller på med ett projekt som eventuellt kan hjälpa nya/små föreningar med styrelseprotokoll.

Som ni kan se på bilden nedan så pluggar jag varje dag och vissa språk är svårare än andra! JavaScript är ett otroligt roligt språk men blir ganska mycket om man sitter längre perioder och bara matar på med svar till komplexa frågor, blah!

Har stor kunskap i HTML5 och CSS men känner att jag var tvungen att "starta om hjärnan" och ta igen det jag förlorat. Programmering är lite som läkaryrket då man ständigt måste hålla sig uppdaterade om saker och ting. En kompis skojade och sa att hen drömmer i kod och det skrattade jag åt men samtidigt börjar det bli en verklighet för mig med sååååååå.... yeah.

Med det sagt så får ni ha en fantastisk dag och var rädda om er 🦊❤️


Nicklas Fox

Nicklas är en 30-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.