Måendet är nervöst och hjärnspöken spökar

Måendet är nervöst och hjärnspöken spökar

Vardag

Måendet idag är mycket nervöst och hjärnspöken som spökar på det, vilken kombination va? Jag kan inte gå in på vad det är som spökar men kan säga som så att jag vet att det är en kväll som kommer med ångest. Imorgon har jag samtal på WeMind så det ska bli skönt att få komma dit och prata. Men imorgon ska jag och min samtalskontakt också fylla i en ansökan till resursrådet som är ungefär som ett SIP- möte där Försäkringskassan, Arbetsförmedligen och andra myndigheter är inblandade.

Vill ju komma ut i arbete och inte bli sjukpensionär när jag nu fyller 30 i nästa år, jag vill undvika det till 100%. Jag klarar inte av att bara gå och inte göra något plus jag vill inte leva på skattebetalarna utan vill gärna stå på mina egna ben och tjäna mina egna pengar. Just nu sitter jag i telefonkö till försäkringskassan för att höra hur jag ska lösa det med hyresavi för den nya lägenheten. Har ingen avi för den då jag inte flyttat in än och undrar om jag kan klara mig utan den eller ladda upp den när jag får lägenhetsavin.

Ja det får nog räcka för idag <3

 


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.