Bli en del av Fox- familjen

Bli en del av Fox- familjen

Övrigt

MARKNADSFÖRING FÖR MIN EGENE BLOGG

Hej på denna vackra måndag!

Jag arbetar med flera olika projekt, och ett av dem är att skapa nyhetsbrev för medlemmarna på min blogg. Dagens inlägg handlar om att marknadsföra min blogg. Det finns dock en liten twist i min marknadsföringsstrategi, och det är att jag erbjuder en tjänst som är helt gratis.

Säkerheten på min blogg är hög, och det enda jag samlar in är namn och e-postadresser. Det är allt som krävs för att bli medlem!

Som medlem får ni vissa förmåner, såsom möjligheten att kommentera mina blogginlägg och ta del av nyhetsbrevet. Dessutom får ni några exklusiva medlemsinlägg varje månad, och det bästa av allt är att medlemskapet är helt kostnadsfritt – det kostar er ingenting.

Men jag vill inte ha nyhetsbrev varje dag?

Inga problem! Du behöver inte oroa dig över att få överflöd av e-postmeddelanden. Mitt mål är att skicka ut nyhetsbrev en gång i veckan, närmare bestämt på onsdagar. På så sätt minimerar vi risken för att din inkorg fylls snabbt och oönskat.

Här är vad du får med ett gratis medlemskap!

  • Möjligheten att kommentera inlägg och enklare dela dina kunskaper.
  • Nyhetsbrev (Valfritt):
    • Ett nyhetsbrev som går bortom bloggens yta och ger dig möjligheten att lära känna personen bakom skärmen på ett djupare plan.
  • Exklusiva inlägg endast för medlemmar.
  • Priset för ett "gratis medlemskap" kommer alltid att vara noll kronor.*

Självklart är det ert val om ni väljer att bli medlemmar. En fördel för mig är att det skulle vara spännande att starta nyhetsbrevet och ha en läsarskara även där.


*Jag har rätt att introducera nya medlemskategorier med eventuella avgifter, men "gratis medlemskapet" kommer alltid att vara gratis och tillgängligt för evigt! Det är också valfritt om du vill uppgradera från ett gratis medlemskap till ett betalt alternativ.

Slutord

Jag vill understryka att medlemskapet är helt frivilligt! Jag värdesätter alla mina läsare, oavsett om de är medlemmar eller inte, och jag är alltid tacksam för att ni besöker min blogg ibland ❤️.

Med det sagt önskar jag er alla en underbar måndag och en fantastisk vecka framöver!


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.