Medlemskap på hemsidan, va?

Medlemskap på hemsidan, va?

Övrigt

Många av er som läser mig blogg har kanske märkt en röd knapp på höger undersida som det står "bli medlem" på och ni undrar säkerligen om det kostar något eller vad man får ut av att bli medlem.

Det korta svaret är nej det är 100% kostnadsfritt och det enda du egentligen får idagsläget är en mail notifikation när jag skriver ett inlägg och jag får bättre statistik. Jag strävar inte efter så kallade pay-wall inlägg utan jag vill enbart dela med mig av min historia och bredda min publik.

Det enda som jag engentligen samlar in är din e-post adress och det är för att jag smidigt ska kunna skicka ut mail vid nya inlägg! Genom att bli medlem så är du med och påverkar mitt innehåll och läser det du tycker är intressant.

Dock så vill man fylla i namn om man nu känner för det så är det välkommet men egentligen är det bara email och lösenord som man BEHÖVER välja. Du kan också välja när du är inloggad om du vill ha nyhetsbrev (nya inlägg emails).

Gillar ni det jag skriver om så kan jag tipsa att bli medlem och ta del av mina inlägg innan dom läggs ut på facebook och andra sociala medier.

Ta hand om er! <3


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.