Nicklas riktar sig in mot framtiden - Mot YouTube?

Nicklas riktar sig in mot framtiden - Mot YouTube?


Hejsan!

Jag har en dröm att kunna skapa mer än bara skriva här på bloggen, jag vill kunna ge glädje även i video format. Jag har numera allt jag behöver för att starta en YouTube kanal men behöver det viktigaste av allt ett "videoredigeringsprogram" och jag har hittat ett men det är väldigt dyrt dessvärre men från skillnad från andra är det en engångskostnad. Ni som vill och kan! Kan nu gör donera valfritt belopp via Ko-fi knappen nedan och alla donationer går till att införskaffa mig videoredigeringsprogrammet.

!!Det är VALFRITT att donera!!

Planen är att skapa en YouTube kanal där olika spel kommer vara i fokus. Jag vill pröva på nya möjligheter som en YouTube kanal och kunna sprida förhoppningsvis glädje även i videoformat. Jag har länge haft tanken om en kanal där lugnare spel spelas men har inte haft ekonomin till videoredigeringsprogrammet, tyvärr!

‼️VALFRITT OM MAN VILL OCH HAR MÖJLIGHETEN ‼️

Men bloggen då?

Jag kommer fortsätta denna blogg framåt och den ska inte gå någonstans! Utan målet är att jag ska kunna utveckla min kreativitet och flytta över till YouTube som ett extra verktyg och planen är också att jag ska dela mina videos även här på bloggen så alla som tex är spelintresserad kan vara med och kanske hitta inspiration, inte vet jag... haha.

Men oavsett om du donerar eller bara vill läsa bloggen, så tusen tack ❤️
Ni rockar oavsett! Man kan säga att utan era fina ord och erat engagemang så hade jag nog aldrig startat en blogg!

Tack och på återseende ❤️


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.