Ny läkare… typ

Ny läkare… typ

Vardag

Fick beskedet att min läkare slutar i augusti och det är jättetråkigt men jag får tillbaka Oleg som jag har haft tidigare, fick välja läkare och då valde jag Oleg då jag känner honom sedan förr som sagt. Jag kommer sakna min nuvarande läkare då han var riktigt bra och lyssnade verkligen på mig!

Avslut är aldrig enkla utan det är svårt att släppa taget, speciellt när allt funkat så bra hittills! Idag har jag som sagt vart på WeMind det var där jag fick veta av min samtalskontakt att han inte skulle jobba kvar som läkare här i Nynäshamn. Det var skönt att få prata ut om allt jobbigt som händer runt om kring mig numera och jag fick med mig lite lugnande medciner om det skulle bli ännu tyngre. Dock måste jag ta typ tio lugnande innan jag får den effekten jag önskar och det blir ibland lite för mycket, så måste vara väldigt försiktig i medicineringen av lugnanade.

Jag skulle vilja flika in med vad jag ska göra i helgen men jag har inte haft någon energi att lägga fokuset på det. Kanske ska gå ut på krogen beronde på hur måendet är just i helgen och hur det ser ut pengar mässigt.

Fast idag har väl vart skaplig dag så ska inte klaga egentligen.

Nakenfis deluxe... nej måste avsluta detta inlägg nu alltså hahha.
Puss och kram på er <3  


Nicklas Fox

Nicklas är en 30-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.