Ny vecka och nya möjligheter!

Ny vecka och nya möjligheter!

Vardag

Shit känns som evigheter sen jag uppdaterade bloggen med nytt inlägg, dock så var det enbart är en vecka sen sist. Jag har haft fullt upp med träningen, träningen av katten & balkongen och föreningslivet på sidan av så man kan säga att det vart full rulle hela veckan. Kan också tillägga att jag byggde ihop utemöbeln från DollarStore och har numera sett hantverkarhelvetet. 😅

Som ni kan se så går det bra att träna Nuttis (katten) att vara på balkongen NÄR JAG SITTER UTOMHUS!

Jag har i dag i alla fall vart och jobbat för att sedan gå till gymmet som ligger ca 2 sekunder ifrån jobbet vilket är otroligt angenämt. Jag tränade idag kondition och styrketräning och kan numera lyfta 20 kg i bänkpress, vilket är mycket för min lilla kropp men det är en bra start och känner och ser resultat på dom tre dagarna jag tränar varje vecka så win-win. För att summera dagen kortare än det som redan är skrivet så kompletterar jag med ordet "VARMT" och en bild, för att ni ska få en insikt i det hela!

Svett-fri dag? nja kanske inte

Annars denna vecka så har min minimalistiska livstil börjat med småsteg! När man har en lägenhet på 35 kvadrat så måste man börja tänka och se över på saker man inte använder och inte kommer använda, en slags rensning av saker som inte används är bra och jag har delat upp min nya livstil efter 2 kategorier

  • Kläder (Pågående)
    Rensar för närvarande ut kläder och specifikt T-shirts och tjockare varmtröjor. Målet är att jag ska ha 7st t-shirts alltså en hel vecka och se till att min tvätt dag är på söndagar. Byxor och sådant blir nästa steg men tanken är att jag ska ha
    3-4 st byxor då dom inte behöver tvättas lika ofta.
Här återvinns tre påsar kläder
  • Hushållets onödiga saker!
    Detta är egentligen den stora punkten som jag inte riktigt vågat mig på ännu då jag inte räknat och kalkylerat vad som är "nödvändigt" eller "icke- nödvändigt" och det kan vara möbler, lådor eller ja sånt som man behöver för vardagen eller förvara saker lådor.

När man väl insett att man har för mycket saker är det verkligen dags att dra i nödbromsen och tänka om, mycket av det som ligger i våra skåp och annat används ytterst sällan och det kanske inte är meningen att man ska ha kvar dom sakerna då, en tankeställare!


Nu ska jag fortsätta min dag genom att göra så lite som möjligt, jo eventuellt plugga vidare programmering vilket har lyfts i min hjärna och jag vill stärka mina kunskaper inom. Kanske fylla upp badkaret och ta ett varmt och skönt med badskum, låter det fel? Man vill gärna vara fräsch till kvällsmaten med mamma ikväll liksom hahaha. Ja ja vi får väl se vad som händer helt enkelt.

Med det sagt så önskar jag er alla en trevlig dag och som sagt har ni möjlighet passa på och njut av solen idag ❤️ ☀️


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.