Politik eller föreningslivet?

Politik eller föreningslivet?

Övrigt

Hållit mig borta från politiken ett bra tag nu och det känns super skönt! Jag har ibland skojat med mina vänner att om jag någonsin ska stå i talarstolen i riksdagen så ska jag ha T-shirt och kortbyxor på mig, jag tror inte klädseln gör politiken.

Jag har sagt att jag inte står i lokala partiets husvagn i år utan det får dom andra göra! Ska självfallet gå och hälsa på för deras goda kaffe och gratis merch. Vet dock ej vart jag står idag politiskt utan jag vet att det är vänster sidan fortfarande men mer än det har jag ingen aning om, röd är man fortfarande. Jag sitter som kassör i SSU Nynäshamn och jag har inte behövt lyfta ett finger, heller inte vetat om våra aktiviteter så jag bedriver inget politisk till klubben i huvudtaget.

Tycker faktiskt mer om föreningslivet än politiker livet då man verkligen kan påverka föreningens riktning dock behöver man en bra styrelse för att kunna göra det dock. Sitter för närvarande som ordförande för Attention Nynäshamn och har idag skickat inbjudan till lokala partier för en politisk kväll. I dagsläget så har bara ett parti svarat men hoppas dom andra partierna svarar inom kort! Ska förövrigt ringa imorgon och påminna dom lokala Socialdemokraterna om våran kväll då jag har nummer direkt till dom haha.

Men först är det årsmöte för oss i Attention och jag ser fram emot att sitta i styrelsen och med deras hjälp bedriva föreningen vidare. Vi har länge legat vilande då den dåvarande styrelsen flyttade och kontakten blev inte den samma. Jag är så taggad på detta nu när en ny styrelse med viljekraft tar plats.

Ska bli super roligt! Med det sagt så tackar jag för mig.


Nicklas Fox

Nicklas är en 30-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.