Cover
vardag

Recap av veckan

Introduction
Recap av veckan

Hejsan svejsan!

Idag har jag vart och fikat med två goda vänner på Jannis. Det har vart varmt i lilla Nynäshamn, upp emot 20 grader i solen.

Besökte vårdcentralen igår för att kolla upp min knöl och sjuksköterskan som tog emot mig var rejält stressad men sa att jag inte bör oroa mig om den inte växer eller gör ont. Besökte även WeMind igår för samtal och det var skönt och jag fick en inblick hur jag ska gå tillväga med känslor och allt sådant som hör till, vilket är otroligt skönt !

Resterande av dagen blir bara ta det lugnt äta kvällsmat och sedan slappa!

Allting gott <3

Nicklas Fox
Author

Nicklas Fox

Nicklas är en 29-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.

View Comments
Next Post

Jag lever än

Previous Post

Jadu... knöl i armhålan

Subscribe to Nicklas Fox

Subscribe to our newsletter and receive access to exclusive posts and content updates. We don't spam and your email won't be shared with third-parties.

Thanks for subscribing!

Check your inbox to confirm your subscription.

Please enter a valid email address!