Regnbågar och enhörningar

Regnbågar och enhörningar


Hejsan! Du ser fantastisk ut idag, ny frisyr? fantastiskt!

Jag hoppas ni alla mår bra idag och själv så är jag väldigt väldigt seg & trött, vet dock ej varför. I dag så tänkte jag belöna mig själv med att skriva om min dag eftersom jag hunnit med en hel del saker som jag hade på sidan av.

Hunnit både jobbat på daglig verksamheten, jobbat (föreningslivet) och ... fan kommer inte på det tredje! Men dagen har inte vart sådär blä blä som den brukar utan mer trött men stabilt mående överlag, det glädjer mig samtidigt som det skrämmer mig.

I morgon däremot blir det bara föreningslivetsjobb och covid-19 vaccin, dos 4 som jag kan äntligen ta här i kommunen igen istället för att pendla 50+ min tur och retur plus hitta till lokaler i en annan kommun för vaccin, vill ha det så enkelt som möjligt. Om några månader så anländer min födelsedag och jag känner väl inget direkt sug på att fira utan mer typ gråta i duschen och bluetooth högtalaren spelar Celine Dion "All by myself" på repeat, 30+ är inget stort att hurra för i min värld haha. Celine Dion grejen var ett skämt dock, om jag inte var tydlig med det!

Nej men nu var det fokus och regnbågar som gäller, fokus Nicklas! Jag kan berätta lite om vad min stora dröm skulle vara om jag inte hade "ALLT SOM RÖR SIG INOM TRANSPORT" fobi och det skulle vara en resa till Schweiz och bara ta det lugnt och upptäcka så mycket som jag bara kan, det är en dröm jag velat uppfylla men hey hey min kommun är ungefär som Schweiz utan bergen och fin natur. Tror inte riktigt att färdtjänst Stockholm är så intresserad av en roadtrip ner dit med en taxibil haha.

Men dom säger att Schweiz har otroligt vacker natur, berg och tåg som kör uppförsbacke, även kallad Berninabanan. För övrigt kört den linjen dock i mitt tågsimulator spel från barndomen och man kan väl säga att det inte var för naturen utan extrem hastighet då, det går inte riktigt ihop. Förr innan hela "transport" fobin kom så hade jag många drömmar som resor till "Japan" eller att jag skulle utbilda mig till webdesigner eller programmerare, gick inte riktigt som jag hade tänkt utan allt las på is och jag gav upp med sånna drömmar då jag insåg att jag aldrig kommer dit ändå!

Idag är det så att "lunchen" på dagen är min dröm när jag stiger upp på morgonkvisten och ja förbereder mig för jobb eller vad det än kan vara. Smådrömmar om dagen är absolut inget fel att ha utan mer realistiska och det är något man som sagt kan göra utan problem och planering. Jo innan jag avslutar så håller jag på med att trappa ner min sömnmedicin Stilnoct (benso) och jag har extremt svårt att sova numera men jag känner mig en aning romild om det är ett bra ord, det är inte lätt att sluta med medicinen men det är mitt liv och jag gör som jag själv vill.

Ni får ha det så himla bra och var rädda om er! <3
Fråga att grubbla på under dagen: Har ni några dröm destinationer?


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.