Sammanfattning av veckan - Politik

Sammanfattning av veckan - Politik

Vardag

Ny politisk tillvaro!

Igår så var jag på gruppmöte/intro (för min del) med Liberalerna Nynäshamn där jag nu är medlem i och det var trevligt och jag fick ett fint välkomnande vilket uppskattades enormt!

En nytt parti eller ett nytt hem, hur man än ser på det! Jag är numera på den blå sidan men min titel eller betäckning är "socialliberalist" då jag enbart ändrat parti men inte ändrat min syn på vissa politiska frågor från min tid hos Socialdemokraterna utan jag står vid att tex gemenskap är super viktigt och tror vi kommer längre med respekt än hat och fördomar. Sen kan jag vara en bitter gubbe som faktiskt talar om när jag inte går i samma linje eller inte håller med.

Jobbveckan (9 to 5, Dolly Parton? Någon?):

Jag har jobbat in lite tid innan jag går på semester om ca två veckor och det har gått bra men jag har så få timmar så för mig är det inga problem. Jag jobbar vanligtvis dagarna måndag, torsdag och fredag men denna vecka var helvecka och jag står fortfarande stadigt på benen 😅

Här är en någorlunda glad pojke som rengjort en poolbil 😎

I mitt arbete har jag möjlighet att ha en hörlur inkopplad i örat och kan därmed höra omgivningen men också gå och digga till underbara gamla låtar!

Jag på jobbet!

Har inte sådana coola moves som Terry Crews eller Andre Braugher som förövrigt är två fantastiska skådespelare! Nu är jag i alla fall glad att det är helg och jag kan sova lite mer än ordinarie alarmet som går mellan 05:50 ~ 06:30 planen för helgen blir sovmorgon till minst 7:30! 😅

Men resterande dagen av fredagen blir film/serie med mor och grönsaker och dipp det får bli sista för fredagen.

Övrig nonsens:

Våran förening Attention Nynäshamn startar äntligen upp efter ett uppehöll där lokal fråga var på agendan och tog lite längre tid än förväntat. Men den 20:e så drar våran förening återigen och vi bjuder in medlemmar till våra "Söndagscafé", vilket är mega roligt!

Som jag nämnde igår har jag satt upp mina tavlor och det känns som Narnia när man har lite fint hemma.

Jag har också planer för att försöka stärka min ekonomiska situation men också spara ihop till att tatuera mig i nästa månad, utan att avslöja för mycket så blir det en räv med lite Bowie inspiration. Tror det hela kommer ta 4 ~5 timmar vilket i pengar blir ca 2500:-, vilket är ett bra pris för att jag har en trevlig och duktig tatuerare! Målet är i framtiden att klara mig ekonomiskt och att inom sin tid flytta till Danmark, önskemålet är Aarhus! 🇩🇰

Med det sagt så önskar jag er en fortsatt trevlig fredag och var rädda om er därute! 🦊


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.