Skrider framåt mot vuxenlivets allvar

Skrider framåt mot vuxenlivets allvar


Hjälp har ingen start mojo- ord för att starta bloggen idag! 😩

Jag har flera pågående projekt just nu och jag känner mig nöjd eftersom jag verkligen fokuserar på dem. Ett av projekten är att skapa en ny politisk blogg, och jag är glad över att ha kommit igång med den. Idag ska jag publicera ett nytt inlägg på den politiska bloggen och dela det på sociala medier, vilket är en utmaning när man driver en politisk blogg på amatörnivå. 😅

Min hjärna är ganska rörig just nu, men det beror inte så mycket på mina egna projekt. Det handlar mer om omstruktureringen på jobbet, vilket får mig att känna mig som en sengångare deluxe. Min energi sjunker från 100% till typ 25% på bara två timmar. Jag lovar er, igår var jag som en sengångare deluxe, och det tog ytterligare fem timmar innan energin kom tillbaka.

Det var lite problematiskt eftersom jag vanligtvis är van vid att ha fullt ös med 150% energi varje dag. Så igår var jag helt utmattad och reagerade på förmiddagen som en sengångare. Jag använde typiska ord som "va?", "juste" och "förlåt, vad sa du?" Min hjärna var som på semester och hade jour- tjänstgöring!

Gårdagens Nicklas

Det var en riktigt kattstrofal dag! 😸 Men tog mig igenom torsdagen och nu är det fredag och jag är super taggad på helg, planen är simpel och den går ut på att sova, äta och sova igen 😅 Juste har gudstjänst på söndag också, inte att glömma!

💭 Reflektioner & tankar

Jag är trött på mitt gamla liv och inser att det är dags att växa upp och inte låta mig trampas på längre. Det räcker nu! Härmed förkunnar jag min avslutning som clown och slänger med stolthet in handduken!

Jag är stolt över mig själv och hur långt jag ändå vuxit och mognat. En grej som jag kan erkänna från förra Nicklas liv var att jag var en problematisk och väldigt påträngande person som var snäll mot människor i ton men försökte i den mån att vilseleda före detta partners och jag insåg inte då att det var något skadligt då man var snäll i ord men inte i tankar. Jag ångrar det djupt idag och om jag skulle kunna åka tillbaka i tiden så skulle jag sparka mig själv mellan benen!

Jag kan inte skylla mitt tidigare beteende på någon annan än mig själv, men jag tror att det negativa beteendet delvis uppstod på grund av att jag aldrig kände mig inkluderad i samhället. Jag betraktades som den pojken med "damp" och som klassens "CP-barn," och det skapade ilska och frustration som jag riktade mot andra. Jag önskar att jag kunde släppa all mobbning från förr och inte låta mina nära och kära se den falska och negativa sidan av mig.

Idag har jag fått mycket stöd på min resa genom livets utmaningar, och jag har en flickvän som jag älskar djupt. Jag har lämnat mitt negativa och farliga beteende bakom mig, och nu är mitt mål att vara den trevliga personen jag verkligen är. Jag hoppas att mina vänner och bekanta märker den förändringen.

Häpnadsväckande, hur jag ofta drömmer mig bort i gamla TV-program. Att ta steget att växa upp och avsluta den negativa sidan av mig själv är något som Scrubs finalen bäst sammanfattar.

And even though it felt warm and safe, I knew it had to end. Its never good to live in the past too long. - Zach Braff

🦊 Tips från Foxen

Om ni är intresserade av min politiska blogg eller helt enkelt intresserade av ämnet, kan jag nedan länka till min politiska blogg ⬇️

Välkommen till FoxLiberalen: Utforskning av Politiska Äventyr och Åsikter
Hejsan och välkommen till FoxLiberalen! 👋 Jag är glad att du har hittat hit och vill lära dig mer om vad “FoxLiberalen” handlar om. För att ge dig en bättre förståelse och svara på eventuella frågor har jag samlat de mest relevanta svaren nedan. Läs vidare för att få en tydligare

Även om den kallas FoxLiberalen och jag innehar en liberal politisk ställning, strävar jag efter att skapa en politisk samhörighet oavsett medlemskap i något parti.


Med det sagt önskar jag er en fortsatt härlig fredag och en fantastisk helg!


Nicklas Fox

Nicklas är en 30-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.