Sommar glädje eller?

Sommar glädje eller?

Vardag

Man märker att sommaren är runt hörnet! Det är varmt vart du än vänder dig, sömnen påverkar mig mycket då det är varmt men har som tur införskaffat mig en PREMIUM torn fläkt för nästan 1 000:-, men jag vill tro att bra och kända märken håller längre i längden och sen gillar jag att stötta småföretag här i min hemkommun.

Åkte buss idag trots min fobi, hade dock inte andra alternativ om jag inte ville gå hem med denna irriterande kartong.

Jag har som tur monterat ihop foten och den fungerar super bra och kommer ha den som min räddare nu i värmen och den är hög och står vid sängen så både jag svalkas och Nuttis får luft om hon ligger under sängen, Win-Win?. Jag känner mig dock överväldigad då jag har så mycket att göra denna vecka och jag fattar inte riktigt hur jag ska hinna med allt och eftersom värmen gör allt 1000 svårare så får jag ladda kylskåpet med kallt vatten och bygga & slita tills allt är klart! Det ska bli spännande att visa er resultatet av mina jobb framöver och visa vad en pojke med ambitioner kan göra om han bara lägger manken till det, haha.

Livet i sig är mycket stabilt både i psykisk och fysisk form och jag känner mer aktiv och livet speglar sol om man nu kan förklara det så. Men att må psykisk bra är riktigt riktigt konstigt och det är bra men känns oerhört läskigt då man under halva tiden i livet haft ”tuffa perioder där av och på knappen är trasig och är fast på ”PÅ” och helt plötsligt har det släppt och man mår bättre under längre perioder och det är ”svart magi” ha. Undrar hur länge detta sitter i? Hoppas det sitter i minst 10 - 20 år till men hoppet är inte så starkt ännu, men man kan alltid hoppas och det kostar inget. Det har till och med gått så långt att jag börjar tänka efter vad mina pengar läggs på och då menar jag med pengar som jag har att röra mig med och inte hyra, el, varmvatten och andra räkningar, varje kronas räknas och jag ser hopp att ändå kunna bygga ett liv utan livlinor som sträcks ut av min familj, då jag i VISSA STUNDER levt på deras ekonomiska hjälp. Nu när jag är 30 så känns det som att det sista av vuxenlivet informationen börjar hinna ikapp hjärnan, nu verkar det som att dom viktigaste bitarna fallit på plats och jag ser ett mönster av vuxenlivet/pusslet. Jag ser land från mitt skepp!

Ett exempel på hur jag hittat näst intill alla viktigaste bitarna i vuxenlivet nu när jag är 30 år

I veckan hoppas jag att jag ändå kan finna tiden att slå mig ner i soffan och se Super Mario Bros. Filmen då jag har den att se eftersom jag älskar spel- serien men också p.g.a deras animerade tv serie från 80-talet som var en hit i mina ögon!

Hittar ni den på YouTube så rekommenderar jag er starkt att se den, den är magisk och gör mig otrolig lugn och glad. Med det sagt så har jag inga mer tips på SUPER magisk peppande kvar så sätter punkt där och önskar er en fantastisk vecka och KOM IHÅG drick mycket vatten i denna värme!

Hej då ❤️


Nicklas Fox

Nicklas är en 30-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.