Sömn, Skratt, och Framsteg: En Uppdatering från Foxen

Sömn, Skratt, och Framsteg: En Uppdatering från Foxen

Övrigt

Hejsan igen! 👋

Jag har varit lite slarvig med att hålla denna blogg uppdaterad, men det beror inte på att mitt intresse har minskat. Jag har haft andra projekt som har haft högre prioritet, speciellt en ny politisk blogg. Jag kommer inte att gå in på detaljer om den just nu då detta är min offentliga blogg med mina ord och för vanligt folk kan politik verka tråkigt.

Sedan har det uppstått problem med mitt webbhotell på Ghost.org när det gäller betalning. Jag har främst ägnat tid åt att konvertera dollar till SEK och haft kontakt med support för att undvika att min hemsida stängs av, ni vet den där tråkiga sidan av vuxenlivet. Jag har en slags Peter Pan-komplex, där jag ibland vill ta steg in i vuxenvärlden, men samtidigt vill behålla den lekfulla och barnsliga sidan av mig från barndomen. Det är svårt att förklara exakt vad jag menar med det, men jag försöker balansera mellan att vara ansvarsfull och ändå behålla den roliga och lekfulla delen av mig.

Speciellt när det gäller föreningslivet! När det kommer till föreningslivet är det glädjande att se att nya medlemmar ansluter till vår förening Foxen. Vi är inriktade på att arrangera konvent med östasiatiskt tema, inklusive Cosplay, Anime och manga. Jag finner det verkligen roligt att vi får nya medlemmar som fortsätter att ansluta sig, särskilt efter Foxens tidigare nedläggning år 2014.

Vi planerar också att arrangera vår allra första aktivitet någon gång mellan januari och februari 2024. Detta markerar en betydande milstolpe för oss och vårt nya hem i Västerås. 🦊

Utan att avslöja alltför mycket 😉

💭 Reflektioner & tankar

Sömn är faktiskt det viktigaste verktyget för vårt välmående. Om vi inte får tillräckligt med sömn blir vår kropp trött och mer mottaglig för depression och negativa tankar, och det kan snabbt bli farligt.

Jag har själv märkt att jag behöver mellan 7 och 8 timmars sömn för att fungera på mitt bästa sätt. Om jag inte får tillräckligt med sömn hamnar jag i något som liknar "zombie-mode," där jag fungerar, men det går långsamt och jag känner mig ibland bitter. Idag var en sådan dag för mig också, trots att jag hade fått en relativt bra nattsömn. Ibland kan det vara en tillfällig svängning eller något oförklarligt som påverkar vårt humör. Haha!

Men jag har klarat av dagen hittills, och det är något jag är väldigt tacksam över. Jag har ett möte kvar för dagen innan jag äntligen får komma hem och bara kasta mig i sängen för att sova! Som jag nämnde tidigare är jag troende, och jag förlitar mig på att Gud hjälper mig att behålla mitt humör och att det finns GRATIS kaffe på det mötet.

Jag tror att jag kommer att klara mig alldeles utmärkt! 😂

🦊 Tips från Foxen

Jag älskar komedi i nästan alla dess former, och jag är en stor beundrare av Conan O'Brien. Han har nu lanserat en ny serie som heter "Conan Must Go," där han reser till olika länder och interagerar med människor genom att ställa skämtsamme och knasiga frågor. Jag är faktiskt väldigt peppad på "Conan Must Go."

Jag har länkat trailern nedan så att ni också kan få er ett skratt.

Med allt sagt så önskar jag er en fortsatt trevlig torsdag! 🦊❤️


Nicklas Fox

Nicklas är en 30-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.