Summering av helgen

Summering av helgen

Vardag

Hjälp helgen har gått riktigt fort… men jag såg alla tre filmerna av Guardians of the Galaxy vilket var en känslomässig bergodalbana från skratt till tårar speciellt i vol 3 som finns att streama på Disney+, rekommenderar verkligen Guardians of the Galaxy filmerna dom är magiska.

Sen har jag mestadels kollat och skissat på drömmen att flytta till Danmark om typ 15 - 20 år förhoppningsvis inom typ 12 år eller tidigare men ah man ska tänka realistiskt. Jag trivs i Sverige men jag känner inte att jag har mitt syfte här dessvärre, utan jag vill pröva mina vingar i ett annat land och Danmark är där jag har och haft min familj på mammas sida och det är där jag åker på semester och faktiskt kan koppla av, som typ svenska gubbar 50+ i Thailand utan ”Happy ending” då! 😅

Wow, bara tanken att flytta gör mig glad och får mig på en ny bana i livet man kan också säga ”trygghet”. Jag har liksom varit strandsätt här sedan -93 och jag känner tyvärr inte att jag lämnar allt för mycket utan jag startar om, så inga nya vänskapsrelationer nu tack! Hahaha. Sorgen minskar när man inte behöver säga hejdå till flera än 5 vänner, det blir liksom ett hinder för mig att flytta då.

Söndagen har bara varit en lugn gående dag där jag nu skriver detta inlägg och dricker Whisky och Blues musik, en riktig gubbligtliv haha. Pusselbitarna faller på plats kan man säga!

Det får bli ett kort inlägg denna gång. Allting gott <3


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.