The Menu!

The Menu!

Övrigt

I lördags så var jag väldigt film sugen och jag kollade och kollade Disney+ katalogen och såg att "The Menu" och den såg väldigt spännande ut så även fast det var en skräck, thriller och komedi så blev det lördagens film. Men vad tyckte jag om den?

Ja du... bra fråga! Ska tillägga att jag egentligen inte är en film människa utan mer serier men som sagt gav The menu ett försök och till min förvåning så var den riktigt riktigt bra, några inte läskiga men obehagliga scener men satte mig efter filmen och tänkte vad var det jag egentligen bevittnade. Filmens handling är rätt enkel och handlar om en kock som ogillar dom rika och folk som skadat honom på något sätt från förr och bjuder in dom till en ö där dom inte kommer därifrån. Summerar jag det ännu enklare så tänk er rika människor med makt, mat, konst och död.

Jag är verkligen ingen filmrecensent men skulle jag skatta ett betyg så kanske 9,5/10, gillar man skräck, thriller och en mycket liten del av komedi så rekomenderar jag denna starkt.  


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.