Tillbaka till vardagen i Sverige

Tillbaka till vardagen i Sverige

Vardag

Nu var man äntligen tillbaka i Sverige och återigen tillbaka i rutinerna igen och det är något enormt svårt arbete! Känns lite som att gå tillbaka till barndomen och man ska bara ha orken och viljan att komma igång med enkla samhälls saker som att t.e.x borsta tänderna, duscha och sådant vardagligt.

Men dagen imorgon börjar med samtal på WeMind för att sedan på torsdag och fredag börja arbetet igen.

Semestern

Jag har som sagt haft en riktigt trevlig semester men mitt batteri har laddats ut mycket tidigare under dagen än en vanlig vardag och det är skrämmande. Men jag klarade mig utan att vila under semestern då det för mig sabbar min sömn i helhet och det vill jag inte heller då jag lärt mig att jag fungerar bäst sovandes på kvällen.

Jag har i alla fall sett 35% av hela Aarhus vilket alltid är ett steg framåt, då planen är att flytta till Danmark om ca 10 år, står ju i bostadskö där! Jag betalar 100:- DKK per år och det motsvarar ca 159:- SEK, vilket inte är farligt dyrt för en bostadskö och verkligen inte om det är per år vilket är rimligt.

Överallt skulle jag ge resan denna gång 10/10! God mat, god öl och snälla människor.

💭 Reflektioner & tankar

Jag gillar Sverige och det är trots allt här jag har bott och byggt upp mitt liv men mitt liv är inte perfekt här! Jag vill pröva mina vingar och jag tror inte den möjligheten finns här i Sverige. Jag har alltid känt mig hemma och mer välkommen under mina semestrar i Danmark hos familj. Man kan inte fly från sitt förflutna men man kan göra saker för att inte hamna i det förflutna igen! Mitt förflutna här är väldig stor här och jag känner att jag behöver en ny start och inte enbart grunda mig efter mitt liv här utan vill ha en ny start!

Självfallet kommer det nya med svårigheter som bosättning, språket och allt annat men jag tror inte det kommer vara några problem då jag kan språket och kan kulturen till stor del.

🦊 Tips från Fox!

Ni som är nya här kan registrera sig på min hemsida och vara en del av min lilla community. Medlemskapet är gratis och ni medlemmar får inga direkta förmåner mer än att ni kan kommentera inlägg och vara med och påverka framtida inlägg. Ni som gillar nyhetsbrev kommer även få tillgång till det om så behagas.

Är ni intresserade finns den en knapp högst upp som heter ”Subscribe” eller tryck på räven i den lilla runda bollen också på hemsidan! Medlemskapet är 0:- och kommer alltid vara så på denna medlemskap.


Med det sagt ha en fantastisk dag :)


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.