To Infinity And Beyond

To Infinity And Beyond

Vardag

Hejsan igen i det nya året, kära Örebroare!

Jag har äntligen påbörjat arbetet med att planera styrelsemöten där jag är ordförande, samtidigt som jag tar itu med årsmötesförberedelserna. Jag känner att det är viktigt att börja tidigt med detta, eftersom Attention Nynäshamn och Foxen ska ha sina årsmöten senast den 31 mars 2024. Det är alltid bäst att vara i tid än att skjuta upp det!

En sjuk räv 🦊 på bättringsvägen

Vila kan man ta senare! Det är klokt att satsa en lagom mängd energi på de viktigaste uppgifterna först och sedan unna sig lite mer avkoppling i februari.

Vila kan man göra senare!

Nu är det äntligen helg, och jag ska försöka ge min kropp lite välbehövlig vila efter den hemska influensa som jag åkte på innan jul. Den har fortfarande en stark påverkan med extrem trötthet. Munsåret har också försvunnit till stor del, cirka 95%, och förhoppningsvis kommer jag att vara helt återställd till nästa vecka, åtminstone är det planen.

Arbetet är krävande efter att ha kämpat med influensan.

Hjälp, gårdagens arbetsdag tog verkligen på mina krafter. Jag kände mig extremt trött och hade en pulserande känsla i högra armen, vilket var oroande. Efter att ha tagit ett snabbt bad hos min mor gradvis försvann obehaget, och idag mår jag helt bra igen.

Samtidigt är det inte enkelt att komma tillbaka till jobbet efter att ha haft influensa och när kroppen fortfarande håller på att återhämta sig. Man kämpar på som vanligt, men jag tog några extra pauser idag för att undvika att känna mig helt utmattad. Det var verkligen välgörande med de korta mikropauserna, och jag rekommenderar starkt att ni också överväger att använda dem om ni har möjlighet på era jobb eller i stressiga situationer. Att fokusera på andningen kan verkligen göra skillnad.

Jag ser fram emot nästa onsdag då jag återupptar träningen efter tre veckors ledighet med jul och nyår tillsammans med min flickvän. Det har varit fantastiskt trevligt, men det är dags att komma igång igen. Min kropp har varit sjuk och inte riktigt orkat med gymmet, men nu är jag frisk och redo att återigen delta i roliga aktiviteter. Jag hoppas bara att vädret blir lite varmare så att jag slipper frysa. Just nu känns det som -5 grader, men det känns som om det är minus 20!


💭 Reflektioner & tankar

Här var det ovanligt ödsligt idag... konstigt.

🦊 Tips från Foxen

Många har kanske märkt att jag älskar gammal musik, allt från Frank Sinatra och Fleetwood Mac till Peter Gabriel. På sistone har jag lyssnat mycket på Peter Gabriels låt "Digging In The Dirt"... eller ja, hela veckan faktiskt. Han är otroligt skicklig på att skapa hits, enligt min åsikt.

"The Book Of Love" är också en fantastisk låt, den var med i slutscenen av Scrubs och gjorde den scenen minnesvärd.

Slutord

Jag har faktiskt ingen riktigt avslutande tanke för dagens inlägg... så, tjena hej! Haha. Men jag önskar er alla en fortsatt underbar tid och kom ihåg att ta hand om er därute. 🦊❤️


Nicklas Fox

Nicklas är en 31-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.