Välkommen till Räv-Familjen!


EN GLAD FOX!

Ni har antagligen hamnat här för att ni valt att bli ”följande rävar” på min blogg eller du kanske kom hit av ren otur, hur som helst välkomna till min blogg och vad roligt att du vill vara en del av denna blogg.

Du har säkerligen några frågor som du vill ha svar på, har jag fel?

?

Varför vara medlem på din blogg sida?

Jag vill tro att ”läsare” är mer än läsare och man vill skapa en slags gemenskap mer än bara ”läsare”. Samt ni blir en del av min ”Rävfamilj” 🦊

Kostar det något och får jag några förmåner som medlem?

Självfallet kostar det 0:- och du som medlem har tillgång till kommentarer, vilket vanliga besökare inte har! Det kanske inte är en stor förmån men ni kan tycka till om ett inlägg eller ja om ni har önskemål kan ni framföra dom också via kommentarer. Juste ni kommer också få tillgång till nyhetsbrev som kommer ut till medlemmar.

Nyhetsbrev = spam?

I min värld så ska inte nyhetsbrevet vara en form av spam utan jag försöker lägga så nyhetsbreven kommer var tredje vecka. Då har man tid att läsa det första och sen att man får vänta ett tag innan nästa brev kommer! Så alla vinner på det egentligen, kommer göra en mall och sketcha fram vad som kan vara spännande i ett nyhetsbrev. Sen i nyhetsbrevet i eposten kan man avregistrera sig om man inte vill ha dom alls!


Jag hoppas du ska trivas här på bloggen och tveka inte höra av er om ni har några funderingar!

Whirr-Whirr och välkomen till Fox- Familjen! 🦊