Vart har jag tagit vägen?

Vart har jag tagit vägen?

Vardag

Hjälp det var alldeles för länge sedan! Ni ser eleganta ut idag, om jag får säga det själv!

Ni får ursäkta att jag inte hållit mig till mitt schema med bloggen men annat har dykt upp som jag var tvungen att göra, varför inte berätta för er om min vecka?

I måndags så var jag och tatuerade in min ”hemliga tatuering” och nu när jag berättar det i detta stycke så är det inte hemligt längre, 🤔! Jag har länge velat haft en Eeyore på min vänstra arm och nu är det färdigt.

Jag är stolt över arbetet och servicen jag fick av Fredrik! Plus Nynäshamn har den bästa tatuerings webbdomänen i Sverige nämligen http://tatuering.se kan starkt rekommendera Tatuering Nynäshamn om du ska till Gotland och har tid över!

Ps …. Det är inte blåmärken utan färg! 😅

Sen så har jag hunnit att klippa mig i förra veckan och är nu en helt ny fräsch gubbe som numera måste ha mössa för att det är kallt om håret. Känner mig en aning lättare av någon konstig anledning 😅

Jag prövade en ny frisör här i stan och betalade endast 300:- för en drop in tid och jag sparar 100:- genom att gå dit, så win-win för mig.

💭 Reflektioner & tankar

Jag träffade en gammal bekant när jag var på väg till Idun. Vi pratade om hur mitt mående har varit stabilt i ett år nu. Det är konstigt att må bra, för man är van vid att depression kommer och går. När man har haft det bra länge blir det läskigt.

Jag försöker inte tänka på det varje dag, men ibland smyger tanken sig ändå in. Våra tankar är svåra att kontrollera, det påminner mig om Gevalias reklam - ”När du får oväntat besök”.

Många av er kanske inte vet men jag är numera inom kristen tro och jag försöker inte påtvinga andra till religionen men jag vill dela med mig en mening ur bibeln som jag gillar

👏
En bra karaktär är inget vi automatiskt får när vi blir frälsta. Det är något vi måste lära oss och utveckla över tid. Ett av Guds främsta mål är att hjälpa oss att bygga upp en Kristuslik karaktär.

🦊 Tips från Foxen

Gillar du lastbilar? 🚚 Jag har en hittat en rolig sketch från 1981 som tar lastbilsfantaster till en helt ny nivå!


Nicklas Fox

Nicklas är en 30-årig person med ett passionerat intresse för att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.